Pataki Zita férjének már van egy lánya: eddig titkolták

Fotó: Rácz Tomi -
lány férj lombik Pataki Zita gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita és férje keményen küzdenek azért, hogy gyermekük legyen, a kilencedik és egyben utolsó lombikprogramjuk a végéhez közelít. Most azonban kiderült, hogy van már egy nagylányuk, Attila előző házasságából született lánya.

Drámai harcot vív Pataki Zita és férje, Attila azért, hogy lehessen közös gyermekük. Ennek mindenki tanúja lehet, hiszen az utolsó lombikprogramjukról hetente töltenek fel videókat, és hamarosan kiderül, hogy végre megérkezik-e hozzájuk az áldás, hiszen a program a végéhez közelít. Zita mindenben maximálisan számíthat Attilára, és nemcsak rá, hanem a „nagylányukra" is, vagyis a férje első házasságából született Dórira.

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila elárulták, már van egy lányuk Fotó: Rácz Tomi

Egy alkalommal ő vigasztalta meg Zitát, amikor a lombik nem sikerült. „

Nem szólt semmit, csak hátulról átölelt, szorított, tartott a kis karjaiban.

A féltékenység pszichológiája – Kezeld vagy lépj ki a kapcsolatbólhttp://www.life.hu/csalad/20190228-a-feltekenyseg-pszichologiaja-kezeld-vagy-lepj-ki-a-kapcsolatbol.htmlA házasságok, párkapcsolatok jelentős hányadában jelen van a féltékenység. Ez egy teljesen természetes érzés, nem kell tehát megijednünk, ha magunkban vagy társunkban felfedezzük a zöld szemű szörnyeteget. Érdemes viszont korlátok közé szorítanunk érzelmeinket, mielőtt visszavonhatatlan károkat okoznánk. CsaládOrigoKovács Patrícia, színésznő a válásáról mesélt: jól jöttek a különköltözésbőlhttp://www.life.hu/csalad/20190301-kovacs-patricia-szineszno-a-valasarol-meselt-jol-jottek-a-kulonkoltozesbol.html9 év után tavaly vált el egymástól Kovács Patrícia és férje. Még a közvetlen környezetük is meglepődött a szakítás tényén. A színésznő egy televíziós műsorban árulta el a részleteket.Család--Szakmák, amelyekkel jól kereshetsz, és előny, ha nő vagyhttp://www.life.hu/csalad/20190227-szakmak-munkak-melyekkel-jol-kereshetsz-es-elony-ha-no-vagy.htmlA kettős mérce, azaz a férfiak előnyben részesítése számtalan állás terén sajnos még napjainkban is igen gyakori. A bérek közti különbségekről nem is beszélve. Vannak azonban olyan szakmák, pozíciók, amelyek betöltésénél előny, ha nő a jelentkező – nem mellékesen pedig tisztességesen is lehet velük keresni. Ezekből gyűjtöttünk össze hármat. CsaládOrigoÖssze kellett varrni egy kislány fejét, miután bántalmazta az óvónőhttp://www.life.hu/csalad/20190228-ossze-kellett-varrni-egy-kislany-fejet-miutan-bantalmazta-az-ovono.htmlMegragadta a gyermeket, majd a földre taszította egy óvónő Missouri államban. A gyermek fejét 7 öltéssel kellett összevarrni. Család--Álmában halt meg a szívbeteg, négygyermekes debreceni családanyahttp://www.life.hu/csalad/20190228-almaban-halt-meg-a-szivbeteg-negygyermekes-debreceni-csaladanya.htmlÁlmában, 41. születésnapja előtt halt meg a négygyermekes debreceni édesanya, Judit. Szívbetegségben szenvedett, most gyűjtést szerveznek a családnak. Család--Vámos Erika lemondott arról, hogy gyermeke legyenhttp://www.life.hu/csalad/20190228-vamos-erika-lemondott-arrol-hogy-gyermeke-legyen.htmlVámos Erika elárulta, valószínűleg már soha nem lesz gyermeke. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.