Pataki Zita és férje keményen küzdenek azért, hogy gyermekük legyen, a kilencedik és egyben utolsó lombikprogramjuk a végéhez közelít. Most azonban kiderült, hogy van már egy nagylányuk, Attila előző házasságából született lánya.

Drámai harcot vív Pataki Zita és férje, Attila azért, hogy lehessen közös gyermekük. Ennek mindenki tanúja lehet, hiszen az utolsó lombikprogramjukról hetente töltenek fel videókat, és hamarosan kiderül, hogy végre megérkezik-e hozzájuk az áldás, hiszen a program a végéhez közelít. Zita mindenben maximálisan számíthat Attilára, és nemcsak rá, hanem a „nagylányukra" is, vagyis a férje első házasságából született Dórira.

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila elárulták, már van egy lányukFotó: Rácz Tomi

Egy alkalommal ő vigasztalta meg Zitát, amikor a lombik nem sikerült. „Még csak kiskamasz volt, de el kellett mondanom neki, miért könnyezünk. Nem szólt semmit, csak hátulról átölelt, szorított, tartott a kis karjaiban.  Abban a pillanatban többet adott nekem, mint a legtöbb felnőtt: puszta együttérzést és szeretetet, amire akkor igazán szükségem volt" – árulta el a Best Magazinnak Zita, ebből kiderül, nagyon jó a kapcsolat közte és Dóri között: tanultak együtt, és a szerelmi ügyeket is megbeszélték.