Az olimpiai bajnok öttusázó Vörös Zsuzsanna mindent megtesz a kisfia hallásáért

Forrás: Youtube/Echo TV -
kisfiú Vörös Zsuzsanna öttusa halláskárosult gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vörös Zsuzsanna öttusázó gyermeke halláskárosult, a hároméves Áron így még nem tud beszélni. Édesanyja azonban minden megtesz azért, hogy a kisfiú behozza a kortársait. 

Vörös Zsuzsanna olimpiai bajnok öttusázó kisfiáról két és fél évesen derült ki, hogy hallássérült. A beszéd beindításához a hallókészülék nem volt elég, a hároméves Áron implantátumot kapott. Még kell idő, hogy utolérje kortársait, de Zsuzsanna nagyon bizakodó.

Vörös Zsuzsanna mindent megtesz a kisfia hallásáért Forrás: Youtube/Echo TV

Most ott tart, ahol egy féléves kisgyerek,

Blikknek

Az erős nők ott állnak mögöttünk – A világ „elsői” http://www.life.hu/csalad/20190304-az-eros-nok-ott-allnak-mogottunk-a-vilag-elso-noi-urhajosa-es-pilotaja.htmlSokuk neve ismeretlenül csenghet, pedig minden nőnek büszkének kellene lennie rájuk. Az „elsők” koruk igazi hírességei közé tartoztak, munkájuk, úttörő hozzáállásuk rengeteget tett a emancipáció felé vezető úton. Ám ami még fontosabb, ott állnak előttünk bizonyítékként, hogy mi nők is bármit elérhetünk, ha hiszünk magunkban és teszünk az álmainkért. CsaládOrigoA 16 éves fiú állatai szinte lemásznak a papírról, a rajztehetsége megkérdőjelezhetetlenhttp://www.life.hu/csalad/20190306-du-an-krtolica-allatai-szinte-lemasznak-a-papirrol-rajztehetsege-megkerdojelezhetetlen.htmlEgy gyermeket akkor nevezhetünk tehetségesnek, ha koránál jóval előrébb mutató képességekről tesz tanúbizonyságot. Ez megnyilvánulhat például mozgásban, logikában vagy – mint esetünkben – kézügyességben és gondolkodásban. A gyerek ugyanakkor csak abban az esetben tudja kamatoztatni a tehetségét, ha elég elkötelezett és szorgalmas, valamint a szülői oldalról is kellő figyelmet és támogatást kap. Ilyen a 16 éves, Szerbiában élő fiú is, Dušan Krtolica. CsaládOrigoMegmutatta hathetes kislányát, Júliát Kovács Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20190307-megmutatta-hathetes-kislanyat-juliat-kovacs-katalin.htmlKovács Katalin második gyermeke hat hete született meg, és most megmutatta a kislányt a kajakos. Család--Édesdeden alvó kisfiáról posztolt Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20190307-edesdeden-alvo-kisfiarol-posztolt-szinetar-dora.htmlTündéri fotót posztolt fiáról, Benjáminról Szinetár Dóra. CsaládOrigoApró elszólás: hamarosan érkezhet Harry herceg és Meghan hercegné gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20190306-apro-elszolas-hamarosan-erkezhet-harry-herceg-es-meghan-hercegne-gyermeke.htmlAmikor októberben Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy gyermeket várnak, mindössze annyit mondtak, hogy tavasszal érkezik a hercegi csemete. Most Meghan hercegné elszólásából lehet tudni, hogy hamarosan itt az idő. CsaládOrigoExkluzív interjú a várandós Liluval: beengedett mindenkit magánéletébehttp://www.life.hu/csalad/20190306-exkluziv-interju-a-varandos-liluva-beengedett-mindenkit-maganeletebe.htmlLilu nem szokott betekintést engedni a magánéletébe, a Life.hu riporterével azonban kivételt tett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.