Kis lakásban is kényelmesen – Helytakarékos megoldások

kis lakás otthon helytakarékos kis alapterület bútor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis lakásokban okosan kell megválogatni a berendezést, hogy minden fontos funkció helyet kaphasson, emellett pedig szabad tér is maradjon. Ez nem egyszerű feladat, de szerencsére sok olyan bútor van már, ami megkönnyíti a dolgunkat.

A kihajtható vagy kinyitható pult egyszerre nyújt kényelmes konyhát és étkezőt. Ez igen praktikus megoldás egy olyan lakásban, ahol a nappali és a konyha egy helyiségben kapott helyet. Nem mellékesen pedig stílusos is.

A kihajtható pult praktikus megoldás egy kis konyhában Forrás: Pressloft

Egy kisebb lakásban sokszor gondot okoz a különböző funkciójú terek különválasztása. Adott egy kvázi nagyobb helyiség, de szeretnél egy dolgozószobát, egy nappalit, esetleg egy hálófülkét. Nos, erre lehet kiváló választás egy dekoratív térelválasztó szekrény, amitől szellős marad a szoba, de különálló részekre bontja a teret.

Fontos, hogy sose használj olyan szerkényt, amely nem kimondottan erre való, hiszen könnyen felborulhat, és így balesetveszélyes!

Összegyűjtöttünk pár térelválasztót, hogy megkönnyítsük a választásodat:

1. Galano polcos szekrény - robinagyker.hu 57 020 Ft, 2. Elfordítható polcrendszer - kekfabutor.hu 54 200 Ft, 3. Polc Pisa - moemax.hu 21 990 Ft, 4. HALDAGER polc - jysk.hu 27 500 Ft, 5. Zick Zack térelválasztó polc - kika.hu 24 900 Ft, 6. Vanessa térelválasztó polc - abutor.hu 45 700 Ft Forrás: Life.hu
Így dobd fel kis alapterületű fürdőszobádat! – Ötletes megoldásokhttp://www.life.hu/otthon/20190212-igy-dobd-fel-kis-alapteruletu-furdoszobadat-otletes-megoldasok.htmlEgy kis alapterületű fürdőszoba praktikus, mégis dekoratív berendezése komoly fejtörést okozhat. A helykihasználást maximalizálni kell, ugyanakkor nem célszerű ezt az esztétika kárára tenni. A következőkben ebben kívánunk segíteni. OtthonOrigoDíjnyertes házak, melyek egészen kis alapterülettel rendelkeznekhttp://www.life.hu/otthon/20170629-dijnyertes-hazak-egeszen-kis-alapterulettel-rendelkeznek.htmlA kis otthonokat többé nem kell rejtegetni. Manapság a kreatív és innovatív formatervezés szinonimái, hiszen az épület szerkezetétől egészen a dekorációig minden négyzetcentimétert alaposan át kell gondolni, meg kellett tervezni, hogy a végeredmény tökéletes lehessen. Az Amerikai Építészek Intézete, „2017 Small Project Awards" első négy helyezettjét mutatjuk most be. Otthon--Ezt üzenik a legbefolyásosabb építészek és belsőépítészekhttp://www.life.hu/otthon/20190225-ezt-uzenik-a-legbefolyasosabb-epiteszek-es-belsoepiteszek-idezetek.html„Az építészet elsősorban művészet” – nyilatkozták egy korábbi interjúnkban a Reload Építész Stúdió tulajdonosai. Ezzel pedig nehéz lenne vitába szállni. Természetesen mindig is voltak és lesznek olyan építészek, belsőépítészek és lakberendezők, akik csupán sablonos, az adott divat szerinti elvek alapján tervezik meg a megrendelők vágyait, de szerencsére nem ez a meghatározó. OtthonOrigoEzek egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem hiányozhatnak http://www.life.hu/otthon/20190213-ezek-egyetlen-no-ejjeliszekrenyerol-sem-hianyozhatnak-haloszoba.htmlAz éjjeliszekrény kifejezetten személyre szabott darab, és ez alatt nem elsősorban a formáját és az anyagát értjük. Az, hogy mit rejt az ágyadnál lévő kis tároló, csak rajtad múlik, szokásaid, igényeid határozzák meg. Vannak azonban szinte már kötelező dolgok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen nő éjjeliszekrényéről sem. Lássuk ezeket! OtthonOrigoVadássz célirányosan albérletet – Tanácsok, hogy minél előbb költözhesshttp://www.life.hu/otthon/20190205-vadassz-celiranyosan-alberletet-tanacsok.htmlAz albérlő és a tulajdonos közti kényes kapcsolatról korábban már írtunk, most nézzük meg kicsit az albérletválasztás szempontjait. Mi alapján válaszd ki a számodra megfelelő albérletet? Mutatjuk! OtthonOrigoLegyen több helyed és esztétikusabb otthonod – Tárolási kisokoshttp://www.life.hu/otthon/20190201-tarolas-es-helykihasznalas-lakasatalakitasok.htmlNem kell, hogy nagyobb lakásba költözz vagy összenyiss szobákat ahhoz, hogy jobban elférj. Több helyet ugyanis az okos elrendezéssel is elérhetsz. Erre hoztunk pár szuper példát. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.