Pesák Ádám elmondta, miért nem akar gyereket Janza Katától

Forrás: Mokka -
anyaság Janza Kata szülés Pesák Ádám család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog párként él Janza Kata és nála sokkal fiatalabb kedvese, Pesák Ádám. A színész most a családjáról mesélt és arról, hogy szeretne-e közös gyereket kedvesével.

A szakítás után újra boldog párkapcsolatban él Janza Kata és Pesák Ádám. A fiatal színész most családjáról mesélt a Best magazinnak. Balassagyarmaton született, Szécsényben nőtt fel. Kertes házban éltek, gyakran segített a kertben. Magának való, visszahúzódó gyereknek írta le magát.

Pesák Ádám nem szeretne gyereket Forrás: Mokka

Azt is elárulta, hogy a szülei nagyon szeretik Janza Katát. De nemcsak ezért, azért is hálás a szüleinek, hogy nem nyaggatják az unokakérdéssel. „Nem szeretnék gyereket, soha nem is akartam. Pontosan tudom, hogy nem tudnék olyan gyerekkort bizotsítani neki, mint amilyet megérdemel, és amilyet nekem adtak a szüleim” – mondta a lapnak Pesák Ádám.

„Ezt a kérdést egyébként Kató is felvetette, amikor egymásba szerettünk, és neki is ugyanezt válaszoltam akkor. Mondhatják persze, hogy 25 éves vagyok, még meggondolhatom magam, de ismerem magamat, nem fogom” – fogalmazott a színész.

Luxusprostituált volt, ma a női egyenjogúságért harcol – Ő az örök fiatal Barbiehttp://www.life.hu/csalad/20190311-luxusprostitualt-volt-ma-a-noi-egyenjogusagert-harcol-o-az-orok-fiatal-barbie.htmlBarbie 60 éve ugyanolyan szép és fiatal; nincs egyetlen ránca sem, és a haja is épp olyan dús – ha épp nem vágatta divatosan kopaszra. Természetesen nem is várhatnánk el mást egy olyan babától, amely a 20. század közepén férfiak szexuális fantáziáját volt hivatott megmozgatni. Barbie azonban már rég kinőtte a sztereotip szexbomba skatulyáját, ez alkalomból pedig születésnapi zsúrt tartott a magyarországi Mattel. CsaládOrigoKiss Ramóna az anyaságról vallott: kisfia érkezése megváltoztatta a fontossági sorrendethttp://www.life.hu/csalad/20190314-kiss-ramona-az-anyasagrol-vallott.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté életében a legfontosabb a kisfiuk: Noé érkezése minden fontossági sorrendet megváltoztatott. CsaládOrigoPataki Zitáék elárulták, gondolkoznak-e örökbefogadásonhttp://www.life.hu/csalad/20190314-pataki-zitaek-elarultak-gondolkoznake-orokbefogadason.htmlPataki Zita és párja, Attila mindent megtettek azért, hogy közös gyermekük szülessen, küzdelmüknek az egész ország tanúja lehetett. Sajnos az utolsó lombikprogram sem sikerült, ők pedig elárulták, mit terveznek ezután. Család--Koós János özvegye, Sarolta nehezen dolgozza fel a férje elvesztéséthttp://www.life.hu/csalad/20190313-koos-janos-ozvegye-sarolta-nehezen-dolgozza-fel-ferje-elveszteset.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt nemrégiben Koós János. Felesége, Dékány Sarolta nehezen dolgozza fel a történteket. Két nap múlva engedték volna ki a művészt a kórházból. Család--Liptai Claudia nagyon boldog, büszke a lányárahttp://www.life.hu/csalad/20190313-liptai-claudia-nagyon-boldog-buszke-lanyara.htmlCsodás hírt osztott meg a közösségi oldalán Liptai Claudia. Lánya, Panka aranyéremmel térhetett haza egy úszóversenyről. CsaládOrigoEzeket a ma már természetes női jogokat köszönhetjük a feministáknakhttp://www.life.hu/csalad/20190312-ezeket-a-ma-mar-termeszetes-noi-jogokat-koszonhetjuk-a-feministaknak-feminizmusnak.htmlKorábban már írtunk egy igen átfogó anyagot a külföldi és hazai feminista mozgalmak nehézségeiről és eredményeiről elsősorban a nők politikai jogait érintő kérdésekben. Azonban nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyi, ma már természetes jogunkat köszönhetjük a feminizmus létrejöttének és ténykedésének. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.