Boldog párként él Janza Kata és nála sokkal fiatalabb kedvese, Pesák Ádám. A színész most a családjáról mesélt és arról, hogy szeretne-e közös gyereket kedvesével.

A szakítás után újra boldog párkapcsolatban él Janza Kata és Pesák Ádám. A fiatal színész most családjáról mesélt a Best magazinnak. Balassagyarmaton született, Szécsényben nőtt fel. Kertes házban éltek, gyakran segített a kertben. Magának való, visszahúzódó gyereknek írta le magát. 

Pesák Ádám nem szeretne gyereketForrás: Mokka

Azt is elárulta, hogy a szülei nagyon szeretik Janza Katát. De nemcsak ezért, azért is hálás a szüleinek, hogy nem nyaggatják az unokakérdéssel. „Nem szeretnék gyereket, soha nem is akartam. Pontosan tudom, hogy nem tudnék olyan gyerekkort bizotsítani neki, mint amilyet megérdemel, és amilyet nekem adtak a szüleim” – mondta a lapnak Pesák Ádám. 

„Ezt a kérdést egyébként Kató is felvetette, amikor egymásba szerettünk, és neki is ugyanezt válaszoltam akkor. Mondhatják persze, hogy 25 éves vagyok, még meggondolhatom magam, de ismerem magamat, nem fogom” – fogalmazott a színész.