A Katalin és Meghan hercegné közötti viszálytól volt hangos a sajtó az utóbbi hónapokban. Ám most egy bennfentes szerint valójában nem is a két hercegné nem ért egyet egymással, hanem a testvérek: Vilmos és Harry herceg.

A brit bulvársajtó hónapok óta Katalin és Meghan hercegnék állítólagos vitájától volt hangos. Ám most Nick Bullen – aki Károly herceggel dolgozott együtt – elmondta, hogy valójában Vilmos és Harry herceg között húzódik az ellentét. 

Bullen szerint Károly herceg és Erzsébet királynő is keményen dolgozik azért, hogy a két férfi között csituljanak a viták. A bennfentes szerint sokkal szexibb témának tűnt a sajtó számára a tipikus angol rózsa, azaz Katalin és az amerikai színésznő, Meghan hercegné vitája. 

Az újabb pletyka szerint Vilmos és Harry herceg között húzódik az ellentétForrás: Getty Images/PA/Wpa Pool

"Azt hiszem, az emberek nem akarnak ilyesmire gondolni Vilmossal és Harryvel kapcsolatban" – idézi Bullen szavait a The Sun. Szerinte a királyi család rajongói szeretnek arra gondolni, hogy édesanyjuk halála óta még közelebb állnak egymáshoz, azóta is elválaszthatatlanok. "Szükségük van egymásra, de ugyanakkor két felnőtt férfiról van szó. Saját családjuk van, az ország különböző részeire költöznek, különböző feladatokat látnak el" – fogalmazott Bullen.