Kiss Ramóna videót mutatott kisfiáról, Noéról

Forrás: Instagram/Kiss Ramóna -
anyaság aranyos videó Noé család Kiss Ramóna cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Átformálta Kiss Ramóna és Lékai Máté életét a kis Noé érkezése. A műsorvezető most egy hihetetlenül aranyos videót mutatott a csöppségről.

Nemrégiben született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermeke. A kis Noéról még nem sok fotót töltött fel a műsorvezető a közösségi oldalára, ám most mutatott egy videót.

A képsorokon Noé boldogan heverészik édesanyja mellett, a videó végén pedig egy bájos mosolyt is mutatott. Láthatóan nagyon boldogok. Kiss Ramóna a videót Insta-storyba töltötte fel.

Hihetetlenül aranyos Kiss Ramóna kisfia Forrás: Instagram/Kiss Ramóna

Tudd meg, milyen szülő vagy a személyiségtípusod alapjánhttp://www.life.hu/csalad/20190318-tudd-meg-milyen-szulo-vagy-a-szemelyisegtipusod-alapjan-enneagram.htmlAz enneagram az emberekhez, a problémákhoz és általában az élethez való hozzáállás, viselkedés alapján határoz meg kilenc személyiségtípust. Rövid jellemzésüket – ha még nem ismered – egy korábbi cikkünkben megtalálod, érdemes EZZEL kezdened. Most azt fogjuk megnézni, hogy szülőként miként működik ez a kilenc karakter. CsaládOrigoJudy szeretne második gyereket: 44 évesen is bevállalnáhttp://www.life.hu/csalad/20190321-judy-szeretne-masodik-gyermeket-44-evesen-is-bevallalna.htmlJudy lánya, Maja nagyon szeretne egy kistestvért, az énekesnő pedig elárulta, ők sincsenek ellene. CsaládOrigoJennifer Lopezt a lányával együtt kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/csalad/20190321-jennifer-lopezt-a-lanyaval-egyutt-kaptak-lencsevegre.htmlRitkán mutatja meg gyermekeit Jennifer Lopez. Most azonban a lesifotósoknak sikerült lányával, a 11 éves Emme Maribel Munizzal lefotózniuk. Család--Tápai Szabina elárulta, nem bánná, ha születne egy harmadik babájuk ishttp://www.life.hu/csalad/20190320-tapai-szabina-elarulta-nem-banna-ha-szuletne-egy-harmadik-babajuk-is.htmlTápai Szabina nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Kucsera Gáborral egy harmadik gyermeket is bevállalnak. CsaládOrigoAzurák Csaba örökbe fogadott egy kutyát, gyermekei imádjákhttp://www.life.hu/csalad/20190320-azurak-csaba-orokbe-fogadott-egy-kutyat-gyermekei-imadjak.htmlRozikát, az egyéves kutyát fogadta örökbe Azurák Csaba és családja. Lányai unszolására egyeztek bele, a műsorvezető szerint a kis eb még összébb hozta a családot. Család--Egy bennfentes szerint valójában Vilmos és Harry között van feszültséghttp://www.life.hu/csalad/20190320-egy-bennfentes-szerint-valojaban-vilmos-es-harry-kozott-van-feszultseg.htmlA Katalin és Meghan hercegné közötti viszálytól volt hangos a sajtó az utóbbi hónapokban. Ám most egy bennfentes szerint valójában nem is a két hercegné nem ért egyet egymással, hanem a testvérek: Vilmos és Harry herceg. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.