Demcsák Zsuzsa száriban pózolt a kamerának

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
fashion week szári Demcsák Zsuzsa viselet Ázsia Expressz Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elindul az Ázsia Expressz 2. forgatása. A versenyzők már útnak indultak, Demcsák Zsuzsát és Kandász Andreát pedig különleges öltözékben örökítették meg. 

Tegnap került nyilvánosságra az Ázsia Expressz második évadának szereplőlistája. Demcsák Zsuzsa Kandász Andreával versenyez majd párban.

Demcsák máris posztolt az Instagram-oldalára. A fotón versenybéli partnernőjével látható, mindketten szárit viselnek. Gyönyörű az öltözékük.

Ha szeretnéd megnézni a fotót, ide kattintva tudod megtenni.

Demcsák Zsuzsa száriban pózolt Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Gardróbvásár-mozgalmat indít Mihalik Enikő: jó ügyért áll ki a modellhttp://www.life.hu/trend/20190325-mihalik-eniko-jotekonysagi-gardrobvasar-mozgalmat-indit.htmlMihalik Enikő, az egyik leghíresebb magyar szupermodell, akit manapság youtuberként is megismerhettünk, ezúttal egy jótékony esemény kedvéért tér haza New Yorkból. Enikő az UNICEF Magyarország Bajnokaként májusban megnyitja a Mihalik x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárát Budapesten, amellyel a szervezet legújabb adománygyűjtő kezdeményezését kívánja népszerűsíteni. TrendOrigoBikinire vetkőzött, és sört öntött a hajára Bella Thorne: videóhttp://www.life.hu/trend/20190322-bikinire-vetkozott-es-sort-ontott-a-hajara-bella-thorne.htmlBella Thorne a rajongói előtt öntött sört a hajára. Trend--Heti trendjelentés: a 70 éves modell, Maye Musk mindenkit leiskolázott a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190322-heti-trendjelentes-szerepel-benne-maye-musk-lady-gaga-stella-maxwell.htmlA hét legizgalmasabb vörös szőnyeges eseménye a Fashion Los Angeles Awards volt, ahol meglepetések is akadtak: Lady Gaga outfitje például mindenkit meghökkentett. Következzenek a legemlékezetesebb ruhák a gáláról! Trend--5+1 kozmetikum, amire minden huszonévesnek szüksége vanhttp://www.life.hu/trend/20190322-kozmetikumok-huszoneveseknek.htmlMár tinédzser korban is fontos, hogy az ember a megfelelő arcápolókat használja, főleg, ha különböző bőrproblémái vannak. Huszonévesen pedig, amikor azt gondolnánk, hogy örökre hamvas és feszes marad a bőrünk, akkor végképp nagyon oda kell figyelni rá, hogy mivel és hogyan ápoljuk. Ettől függ ugyanis, hogy valóban szép lesz-e később a bőrünk, vagy sem. TrendOrigoMádai Vivien fekete, áttetsző ruhában pózolt – Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190322-madai-vivien-fekete-attetszo-ruhaban-pozolt.htmlMádai Vivien csak úgy ragyogott a tegnapi díjátadón. Trend--Átadták az InStyle Style Award 2019 díjakathttp://www.life.hu/trend/20190322-atadtak-az-instyle-style-award-2019-dijakat.htmlEgyütt buliztak a divatvilág meghatározó alakjai az InStyle Style Award 2019 díjátadón. A magazin ötödik alkalommal, hat kategóriában díjazta hazánk legstílusosabb szereplőit, köztük hírességeket, influencereket és divattervezőket. A zártkörű partin díjat nyert Mádai Vivien, Balsai Móni, Döbrösi Laura, Pávó Réka, ByeAlex és a Nanushka divattervezője, Sándor Szandra is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.