Kate Hudson saját webshopot indított újrahasznosított anyagból készült ruhákkal

fashion week webshop műanyag újrahasznosítás Kate Hudson ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját webshopot indított Kate Hudson Happy Nature néven. A különlegessége az, hogy újrahasznosított anyagokat használnak fel a ruhákhoz. 

"Ez a top újrahasznosított vizespalackokból készült" – idézi a Marie Claire magazin Kate Hudson szavait. A színésznő ugyanis saját webshopot indított, ahol újrahasznosított anyagokból készített ruhák és egyebek kaphatók.

A Happy Nature ezenkívül nem szállít műanyag csomagolásban, az áruk csomagolása egytől egyig biológiailag lebomló. 12-18 hónap alatt újra lebomlanak, de a ruhák címkéje is természetes anyagból készül. Hudson elmondta: annak ellenére, hogy környezetbarát technológiával készülnek a ruhák, az áruk megfizethető. 48-148 dollár között kaphatók a ruhák, ami átszámítva 13 ezer és 42 ezer forint közötti összegnek felel meg.

Az oldal indulását az Instagram-oldalán promózta a színésznő:

Legújabb őrület: ez a bikini nem sokat hagy a képzeletre - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190405-legujabb-orulet-ez-a-bikini-nem-sokat-hagy-a-kepzeletre.htmlA hibátlan barnulás szerelmesei és a férfiak imádni fogják a legújabb bikinit, ami nem sokat hagy a képzeletre. TrendOrigoTavaszi gardróbfrissítés a fenntarthatóság jegyében: az újrahasznosítástól a tudatos vásárlásighttp://www.life.hu/trend/20190403-a-gardrobfrissites-szabalyai-a-regi-ruhak-uj-elete-tudatos-vasarlas.htmlTavasszal a megújulás vágya éppen olyan természetes érzés, mint az őszi bekuckózási időszak. A napsugarakkal mi is kicsit újjászületünk, ez pedig többek között ideális ahhoz is, hogy megszabaduljunk a feleslegessé vált, nyakunkra nőtt holmiktól, lomoktól – a gardróbunkban is. De mégis hogyan csináljuk? Lehetőleg fenntartható módon! TrendOrigoRubint Rella melltartóban mászkál Dél-Koreábanhttp://www.life.hu/trend/20190404-rubint-rella-melltartoban-maszkal-delkoreaban.htmlMár Dél-Koreában van szerelmével Rubint Rella. Sorra tölti fel az új képeket közösségi oldalára, amelyek között megbújt egy igencsak merész darab is. TrendOrigoÖrdög Nórát stylist készítette fel az Ázsia Expressz forgatásárahttp://www.life.hu/trend/20190404-ordog-norat-stylist-keszitette-fel-az-azsia-expressz-forgatasara.htmlÖrdög Nóra vezeti az Ázsia Expressz második évadát. És bár arról nem árulhat el részleteket, hol tartanak a játékosok, azt megmutatja közösségi oldalán, milyen mesés ruhákat visel. Itthon maradt stylistja pedig elárulta a kulisszatitkokat. TrendOrigoÍgy hordd a leggingst: kényelmes outfitek a mindennapokrahttp://www.life.hu/trend/20190403-igy-hordd-a-leggingst-kenyelmes-outfitek-a-mindennapokra.htmlNem is olyan régen cikkeztünk arról, hogy a leggingst miért nem lehet nadrágként viselni. Ennek ellenére nem kell máris kiiktatni a ruhatárunkból ezt a kényelmes darabot, csak tudni kell, mivel párosítsuk. Íme, néhány szuper ötlet! TrendOrigoKylie Jenner kislánya még alig tud járni, de máris milliókat érő táskái vannakhttp://www.life.hu/trend/20190403-kylie-jenner-kislanya-meg-alig-tud-jarni-de-maris-milliokat-ero-taskai-vannak.htmlMég csak egyéves Kylie Jenner kislánya, Stormi Webster, de máris elképesztő márkákkal fotózza őt édesanyja. Legutóbb egy Hermés táskával kapták lencsevégre. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.