Virág kisgyerekként, Evelin kiskamaszként csöppent bele a Győzike show televíziós forgatásába, aminek köszönhetően megismerte őket az egész ország. Gáspár Bea most elmesélte, hogyan hatott a sorozat a gyerekeik életére. 

Gáspár Győzőéket nézte az ország, amikor a Győzike show-ban bemutatták az életüket. Győző, Bea, Evelin és Virág mindennapjait onnantól kezdve a képernyőn láthatta bárki. Virág még kisgyerek volt, Evelin pedig kiskamasz. Gáspár Bea most a Jakupcsek Plusz című műsorban elmesélte, milyen árnyoldalai voltak a forgatásnak a gyerekeik számára. A adást a Blikk szemlézte.

„Virág nagyon jól érezte az egészet annak idején, így, amikor kicsi volt, sokszor elvitte a műsort. Ám ennek most iszom meg a levét. Tizenhat éves, megszokta azt a szabadságot, amit a forgatás jelentett” – mesélte a műsorban Gáspár Bea. 

Gáspár Bea azt mondja, a Győzike show hátrányai a gyerekeiknél ütköznek kiForrás: Facebook/Gáspár Bea

Azt is elmondta, hogy Virágnak sokszor nem kellett óvodába mennie, ha forgattak. Most, a lázadó korszakában az is előfordult már, hogy nem ment iskolába, ha nem volt kedve. „Evelin viszont mindenben a legjobbat hozta ki magából: még betegen is iskolába ment. Bolond szülők normális gyereke tudott lenni, ami ritka. A sorozat hátránya a gyerekeinknél ütközik ki. Amikor Evelin állásinterjúra megy, a tesztekkel még nincs gond, de a személyes találkozón mindig közlik vele: sajnos már betöltötték az állást” – fogalmazott Gáspár Bea, akit a sorozatban Bea asszonyként ismert meg az ország.