A fél világ figyelemmel kísérte, amikor Katalin hercegné gyermekei születése után megmutatta őket a Lindo Wing lépcsőjén. Azt egyelőre nem tudni, hogy Meghan hercegné is tesz-e ilyen gesztust, de a királyi család fotósa most elárult néhány részletet. 

A királyi család még nem árulta el, hogy Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke mikor születik meg, ahogy azt sem, hogy kislányt vagy kisfiút várnak. 

A fél világ figyelte három alkalommal is, hogy Katalin hercegné mikor lép ki a Lindo Wing lépcsőjére, hogy megmutassa a trón újabb várományosát. Azt egyelőre nem tudni, hogy Meghan hercegné is tesz-e ilyen gesztust, hiszen nekik nem kötelező. Vilmos herceg a trónörökös, így Harry és Meghan gyermeke az öröklési sor végén kullog, nekik tehát megvan a lehetőségük arra, hogy megtartsák maguknak ezt a pillanatot – írja az Independent.

A királyi család fotósa elárulta, hol mutathatja meg gyermekét Meghan hercegnéForrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

A királyi család fotósa, Tim Rooke azt mondja, valószínű, hogy így is tesznek majd. Úgy tudni, Meghan hercegné nem ott szül, ahol Katalin, hanem az otthonukhoz, Frogmore Cottage-hoz közeli kórházban. A gyermeket először pedig valószínűleg az újonnan létrehozott Instagram-oldalukon mutatják meg