Kiderült, hol mutathatja meg a gyermekét először Meghan hercegné

Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang -
Születés Meghan Markle Meghan hercegné szülés család nyilvánosság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világ figyelemmel kísérte, amikor Katalin hercegné gyermekei születése után megmutatta őket a Lindo Wing lépcsőjén. Azt egyelőre nem tudni, hogy Meghan hercegné is tesz-e ilyen gesztust, de a királyi család fotósa most elárult néhány részletet. 

A királyi család még nem árulta el, hogy Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke mikor születik meg, ahogy azt sem, hogy kislányt vagy kisfiút várnak.

A fél világ figyelte három alkalommal is, hogy Katalin hercegné mikor lép ki a Lindo Wing lépcsőjére, hogy megmutassa a trón újabb várományosát. Azt egyelőre nem tudni, hogy Meghan hercegné is tesz-e ilyen gesztust, hiszen nekik nem kötelező. Vilmos herceg a trónörökös, így Harry és Meghan gyermeke az öröklési sor végén kullog, nekik tehát megvan a lehetőségük arra, hogy megtartsák maguknak ezt a pillanatot – írja az Independent.

A királyi család fotósa elárulta, hol mutathatja meg gyermekét Meghan hercegné Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

A királyi család fotósa, Tim Rooke azt mondja, valószínű, hogy így is tesznek majd. Úgy tudni, Meghan hercegné nem ott szül, ahol Katalin, hanem az otthonukhoz, Frogmore Cottage-hoz közeli kórházban. A gyermeket először pedig valószínűleg az újonnan létrehozott Instagram-oldalukon mutatják meg.

Egy középiskolai tanárnő bevezette diákjai mentális egészségének ellenőrzéséthttp://www.life.hu/csalad/20190408-egy-kozepiskolai-tanarno-bevezette-diakjai-mentalis-egeszsegenek-ellenorzeset.html„Mutasd meg, hogy érzed ma magad!" Valahogy így lehetne megfogalmazni tömören egy középiskolai tanár kezdeményezését, amelyben diákjai mentális egészségére, azaz épp aktuális lelkiállapotukra kívánja felhívni a figyelmet. CsaládOrigoVárd a locsolókat húsvéti limonádévariációkkalhttp://www.life.hu/csalad/20190408-vard-a-locsolokat-husveti-limonade-variaciokkal.htmlA húsvét nem csupán egyházi ünnep, összehozza a barátokat, és még a távoli rokonokat is. Miért ne hagynál fel a hagyományos frissítőkkel, és mutatnál vendégeidnek valami újat? A húsvét csodás pasztellárnyalataiban pompázó limonádék nem csupán szemet gyönyörködtetőek, de igen finomak is, ráadásul kicsik, nagyok egyaránt fogyaszthatják. CsaládOrigoCooky párja, Debóra válaszolt azoknak, akik kételkednek abban, hogy gyermeket várhttp://www.life.hu/csalad/20190411-cooky-parja-debora-valaszolt-azoknak-akik-ketelkednek-abban-hogy-gyermeket-var.htmlCooky kedvese, Szécsi Debóra reagált azokra a vádakra, amelyek szerint nem is vár babát. CsaládOrigoGáspár Bea elmesélte a Győzike show árnyoldalaithttp://www.life.hu/csalad/20190411-gaspar-bea-elmeselte-a-gyozike-show-arnyoldalait.htmlVirág kisgyerekként, Evelin kiskamaszként csöppent bele a Győzike show televíziós forgatásába, aminek köszönhetően megismerte őket az egész ország. Gáspár Bea most elmesélte, hogyan hatott a sorozat a gyerekeik életére. Család--Horváth Éva a megmaradt anyatejéből készíttetett különleges ékszerthttp://www.life.hu/csalad/20190411-horvath-eva-megmaradt-anyatejebol-keszittetett-kulonleges-ekszert.htmlSokáig szoptathatta kisfiát Horváth Éva. Az édesanya ennek a csodálatos időszaknak állított emléket egy ékszerkollekcióval, amelybe az anyateje is belekerült. CsaládOrigoKiderült, hogyan fogják hívni Antal Timi születendő kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20190410-kiderult-hogyan-fogjak-hivni-antal-timi-szuletendo-kislanyat.htmlAntal Timi elárulta, hogy Emmának fogja nevezni születendő gyermekét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.