Serena Williams rendszeresen összeöltözik a kislányával

fashion week összeöltözés ruha szeretet anya-lánya Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki imádja, de olyan is akad, aki utálja, ha egy szülő egyforma ruhába öltözik a gyermekével. Pedig így tesz Serena Williams teniszező is. Imádnivalóak a kislányával.

Serena Williams egyik legújabb posztjával valószínűleg mindenki szívét megdobogtatja. A teniszező ugyanis összeöltözött a kislányával. Mindketten fehér inget és rózsaszín szoknyát viselnek, a csöppségnek pedig még egy napernyő is jutott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pink things :@alexisohanian

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

Nem először teszik ezt, egy reklám kedvéért már megesett, hogy egyforma tütübe bújtak. Lehet utálni és lehet szeretni az összeöltözést, de el kell ismerni: Serena Williams és a kislánya nagyon sikkesek így együtt.

Az év trendje: már a sztárok is hordják a mikrobikinithttp://www.life.hu/trend/20190410-az-ev-trendje-mar-a-sztarok-is-hordjak-a-mikrobikinit.htmlÚgy tűnik, az év trendje a mikrobikini lesz. Trend--Még mindig hódítanak a csúnya cipők: chunky sneakerek tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20190409-meg-mindig-hoditanak-a-csunya-cipok-chunky-sneakerek-tavaszra.html2017-ben készült az első chunky sneaker, ami szépen lassan véget vetett a minimalista cipők korszakának. 2019-ben még mindig él a trend, sőt egyre nagyobb teret hódít magának. A tavaszi–nyári szezonban is az egyik legvagányabb viseletnek számít. TrendOrigoDivatba jött a mellaljvillantós crop tophttp://www.life.hu/trend/20190410-divatba-jott-a-mellalj-villantos-crop-top.htmlPiacra dobták a mellaljvillantós crop topot. TrendOrigoTavasszal is hódít a leopárdminta – így viseldhttp://www.life.hu/trend/20190408-tavasszal-is-hodit-a-leopard-mint-igy-viseld.htmlAz őszi–téli szezonban hihetetlen sodrással jött be a a divatba a leopárd- vagy más néven ocelotminta. A trend továbbra is tartja magát, így ha még nem szereztél be egy ocelotmintás ruhadarabot sem, akkor most eljött az ideje. Mi pedig megmutatjuk, hogyan viseld ezt a vagány mintát a tavaszi–nyári időszakban. TrendOrigoFürdőruhája miatt küldték ki a medencéből Yvette Harvie-Salter énekesnőthttp://www.life.hu/trend/20190408-furdoruhaja-miatt-kuldtek-ki-a-medencebol-yvette-harvie-salter-enekesnot.htmlKellemetlen helyzetbe került Yvette Harvie-Salter énekesnő: a fürdőruhája miatt kiküldték egy új-zélandi medencéből. Trend--3 szépségtipp tavaszra, amelyektől testileg-lelkileg is felfrissülhetszhttp://www.life.hu/trend/20190327-szepsegtippek-tavaszra.htmlNemcsak a természet újul meg tavasszal, mi magunk is szomjazzuk ilyenkor a változást, a megújulást. Ha te is ezt érzed, akkor itt az ideje egy kis énidőnek és felfrissülésnek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.