Bár nagyon népszerű lett a ragasztószalagos bikinik megalkotója, nem mindenki örül ennek a „divatnak”. Joel Alverezről is lerántották a leplet: elárulták, ki is ő valójában. 

Joel Alvarez még a New York-i divathéten is bemutathatta kreálmányait, melyek csupán szigetelőszalagból állnak. Meztelen női testeket von be ragasztóból kivágott formákkal, ezzel írta be magát a divattörténelembe, de nem mindenki örül a hódításának. Sokan felháborítónak tartják a férfi „kollekcióját”, véleményüknek pedig hangot is adtak a közösségi oldalakon.

Nem tetszik mindenkinek ez a projektForrás: Instagram/thekingoftape

Ez az úgynevezett divat felháborító és megalázó. Hogyan támogathatta ezt a New York-i divathét?” – tette fel a kérdést egy kommentelő, másoknak pedig azt tűnt fel, hogy érdekes módon Joel Alvareznek nincsenek férfimodelljei: csak tökéletes testű nőkkel dolgozik. Egy másik hozzászóló szerint pedig ez az egész szigetelőszalagozás csak arról szól, hogy kevesebb ruha legyen a nőkön. Ez nem csak egy próbálkozás, hogy a nők szinte meztelenül legyenek a strandon a férfiak örömére?”– tette fel a kérdést egy felhasználó. Egy másik netező pedig arról írt, hogy ismeri Joel Alvarezt és az indíttatásait. „Az exem közeli barátja ennek a fickónak. Ő pontosan olyan, amilyennek gondoljátok. Egy kanos pasi, aki szereti fogdosni a nőket és úgy tesz, mintha ez művészet lenne”– írta.

Nem számít azonban, hogy mi a véleménye a kommentelőknek, ez a projekt sok pénzt hoz Alvareznek a konyhára: egy bemutatója 14 millió forintnak megfelelő fontba kerül. Egy személyes ragasztás és fotózás 133 ezer és 270 ezer forint között mozog.