Caramel felesége, Szilágyi Szilvi sírva mesélt arról, hogy kislányuk, Szofi óvodába fog járni

Caramel óvoda Szilágyi Szilvia sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és felesége, Szilágyi Szilvi nehéz időszakot tudhatnak a hátuk mögött, ugyanis tavaly a kislányuknál, Szofinál leukémiát állapítottak meg az orvosok. A kicsi már jól van, anyukája pedig zokogva mesélte el, hogy egy év folyamatos együttlét után el kell engednie legféltettebb kincsét: Szofi oviba megy.

Új időszak következik Caramel és családja életében, amit az énekes felesége zokogva osztott meg követőivel. Szilvi szívszorító anyai könnyei az egész Instagramot elérzékenyítették. A gyönyörű influencer mami elmesélte, hogy egy év folyamatos együttlét után elérkezett az idő, hogy Szofi elkezdje az ovit, így napokon belül el kell őt engednie. Bár az édesanya nagyon boldog, hogy kislánya makk egészséges, és közösségbe mehet, mégis fáj a szíve azért, mert véget ér egy olyan korszak, amikor ők ketten összenőve léteztek a nap 24 órájában.

Szilágyi Szilvi Forrás: Instagram

"Most tudtam meg, hogy jövőhéten Szofival élesben kezdhetjük az ovit, így egy év után. Örülnöm kéne, de furcsa érzés... Nem is tudok mit mondani. Annyira összeszoktunk az elmúlt egy év alatt, egész nap együtt voltunk, és rengeteg dolgot éltünk át. És most kezdődik az új élet"

Caramel felesége: „A kislányom betegsége óta más szemmel nézem a világot”

Élete legnehezebb időszakán van túl Szilvi és Caramel, a kislányuk leukémiája pedig mindent megváltoztatott. Szilvi elmondta, milyen életet élnek most.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.