A nagyszülő és unoka közti kapcsolat különleges, hiszen már nincs gyermeknevelési kényszer és bizonytalanság, van azonban rengeteg türelem, tapasztalat és bölcsesség. Arról korábban már írtunk, hogy a nagymama, nagypapa akár hosszabb ideig is élhet, ha sokat van együtt az unokájával, most nézzük meg, miként is jelenik meg a köztük lévő csodás világ.

Az indiai származású Sujata egy Londonban élő fotós, aki imád embereket, családokat lencsevégre kapni. Képei meseszerűen realisztikusak, mindből egyfajta meghitt báj sugárzik. A nagyszülős fotói mögött egy érdekes felismerés áll. Amikor visszanézte a családi fotóalbumait, nem talált egyetlen képet sem, amin ő és nagyszülei láthatóak. 

Vannak képek az anyámmal, az apámmal, a bátyámmal, még a kutyámmal és egy kóbor macskával is, akit befogadtunk, de egy sincs a nagypapámmal és nagymamámmal. Pedig ők voltak azok, akiket a legjobban szerettem.  

Így vágott bele abba a projektbe, amelynek keretén belül a nagyszülőket és unokájukat fotózza, bárhol is járjon a világban. Ezzel nem csupán a saját gyermekkora emlékeit sikerült újjáépítenie, de rengeteget tanult is a sok idős emberrel való találkozásból. 

Kattints a képre, és nézd meg a csodás fotóit:

Forrás: Facebook/But Natural Photography/Sujata Setia