A hét egyik legjobban várt eseménye a Bosszúállók: Végjáték világpremiere volt, de itt nem ért véget a vörös szőnyeges rendezvények sora. A Time 100 gálán emlékezetes estélyi ruhákat láttunk. Mutatjuk is őket!

  • Taylor Swift királylányos ruhája elbűvölő volt. Színében és szabásában is nagyon jól passzolt az énekesnőhöz. 
Taylor SwiftForrás: Getty Images
  • Emilia Clarke szexi, fűzős felsőrészéhez egy királylányos tüllszoknya párosult. Nem volt rossz, de mi ezt a felsőt egy térd alá érő ceruzaszoknyával még inkább el tudtuk volna képzelni. 
Emilia ClarkeForrás: Getty Images
  • Sok esetben elhibázott választás volt az ehhez hasonló tollas ruha a vörös szőnyegen, de Martha Hunt most egy igazán szép darabot hozott, amit kifejezetten szerettünk.
Martha HuntForrás: Getty Images
  • A fenséges megjelenés nagy mestere Naomi Campbell, aki ezúttal is csodásan festett a vörös szőnyegen, habár visszafogottabb volt a választása, mint általában. Az arany szín egyszerűen telitalálat volt. 
Naomi CampbellForrás: Getty Images
  • A legfeltűnőbb jelenség kétségkívül Indya Moore volt a gálán. A fiatal színésznő extrém Iris van Herpen ruhája nagyot szólt, bár kissé elterelte a figyelmet a szabadon hagyott mellbimbó. 
Indya MooreForrás: Getty Images
  • A férfiak viselete között is akadt kirívó darab. Dwayne Johnson világosbarna bársonyöltönyével okozott feltűnést, amiről nehéz eldönteni, hogy valójában kifejezetten jól állt a színésznek, vagy már inkább sok volt. 
Dwayne JohnsonForrás: Getty Images