Friss fotókon George és Amal Clooney ikrei

ikrek lesifotók George Clooney gyerekek Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reptéren kapták le a lesifotósok George és Amal Clooneyt a gyermekeikkel együtt.

2017 nyarán születtek meg Geoge és Amal Clooney ikrei. A kis Ellát és Alexandert azóta sem mutatták meg a szülők a nyilvánosság előtt, csupán lesifotókon lehet figyelemmel kísérni, milyen gyorsan cseperednek a kicsik.

A paparazzók ezúttal a Los Angeles-i repülőtéren kapták le a családot. A kisfiút az apukája, a kislányt pedig az anyukája vitte a karjában. Mindannyian egyszerű, hétköznapi viseletben voltak.

George Clooney és kisfia Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Amal Clooney és kislánya Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Oviból a kiképzésre – Tudj meg mindent a vakvezető kutyákról!http://www.life.hu/csalad/20190423-tudj-meg-mindent-a-vakvezeto-kutyakrol-es-kikepzesukrol.htmlA miskolci székhelyű Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola 2006-ban jött létre. Fő tevékenységük vakvezető kutyák kiképzése és látássérült gazdákhoz juttatása. Az iskola szakmai vezetőjét és a tenyésztési program koordinátorát, Komondi Piroskát a vakvezető kutyák neveléséről kérdeztem. CsaládOrigo36 évesen 44 saját gyermekét neveli egyedül Mariam Nabatanzi http://www.life.hu/csalad/20190429-36-evesen-44-sajat-gyermeket-neveli-egyedul-mariam-nabatanzi.html23 éves korára már 25 gyermeke volt az ugandai Mariam Nabatanzinek. Orvosa szerint talán ő a világ legtermékenyebb asszonya. Ma 36 éves, és 44 gyermeket nevel. A férje 3 évvel ezelőtt elhagyta, most egyedül tartja el a népes családot. Család--Bill Gates felesége, Melinda Gates elárulta, volt, amikor egyedül érezte magát a házasságukbanhttp://www.life.hu/csalad/20190429-bill-gates-felesege-melinda-gates-elarulta-volt-amikor-egyedul-erezte-magat-a-hazassagukban.htmlMelinda Gates feladta a karrierjét, amikor anya lett, és most őszintén vallott arról, hogy válságba is került emiatt. Család--Influenszer vagyok, kövessetek!http://www.life.hu/csalad/20190426-influenszer-influencer-vagyok-kovessetek.htmlPár éve hazánkban még teljesen ismeretlen volt ez a fogalom, ma azonban már minden negyedik tini szívesen lenne influenszer, 61 százalékuk pedig legalább egyet követ is – derül ki a Be Social fiatalok körében végzett felméréséből. A Z generáció tagjait kivéve azonban sokak esetben még mindig némi homály fedi, hogy miként is értelmezhető ez a „szakma". CsaládOrigoCharlize Theron 7 éves gyermeke transzneműhttp://www.life.hu/csalad/20190429-charlize-theron-7-eves-gyermeke-transznemu.htmlKét örökbe fogadott gyermeket nevel Charlize Theron. Többen látták, hogy a 7 éves Jackson lányruhákban járkál az édesanya mellett. Erre most magyarázatot adott a színésznő.CsaládAFPEmilio és Jellinek Tina családja egy kisfiúval bővülthttp://www.life.hu/csalad/20190426-emilio-es-jellinek-tina-csaladja-egy-kisfiuval-bovult.htmlÖrömteli pillanatokat élhetett át Jellinek Tina. Bangó Margit unokájának unokatestvére ugyanis egy kisfiúnak adott életet. Tina azt mondta, ő is elgondolkodott rajta, hogy vállaljanak még egy gyermeket Emilióval. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.