Schobert Norbi hízókúrába kezdett, hogy aztán saját magán tesztelje az űrhajósdiétát.

Schobert Norbi elárulta, az utóbbi hetekben nem véletlenül készültek róla pocakos fotók: hízókúrába kezdett azért, hogy utána villámgyors diétával bizonyítsa az űrhajósdiéta hatásosságát.

Kíváncsi voltam, hogy a 40 pontos űrhajósdiéta rajtam is működik-e, ezért felküzdöttem magam 80 kiló fölé. No persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy naponta kétszer mentem gyorsétterembe és chipset ettem esténként tábla csokival. Ezt is egészségesen csináltam. Rengeteg zabpelyhet és gabonapelyhet ettem, bulgurt, húst rizzsel, teljes kiőrlésű pékárukat, tápiókát, és ráálltam a préselt gyümölcslevekre. Ez idő alatt még többet sportoltam, mert erős voltam a szénhidrátoktól, mégis elindult a mérleg fölfelé” – nyilatkozta Norbi a Borsnak.

Schobert Norbi direkt hízott megForrás: TV2

A diétát felesége, Rubint Réka Alakreform táborában kezdte, ahol a zöldségek mellett szinte csak tojást, sajtokat, húst, tengeri herkentyűket evett minden mennyiségben. Így két hét alatt 8 kilótól sikerült megszabadulnia.

Amiről nem mondtam le, az a whisky! Ha rám tört az édességvágy, azt ittam, olykor zero kólával felöntve. Hogy ne tévesszem meg a testemet, ugyanúgy megvolt a napi egy óra mozgás. Persze így már nehezebben esett, mert kevés energiám volt az erőteljes szénhidrátmegvonástól. De eltűnt a mellem és a hasam!”