Megszületett Kis Grófo harmadik gyermeke, kislányáról büszkén mesélt az apuka. Még egy igazán különleges dolgot is elárult róla.

Megszületett Kis Grófo harmadik gyermeke. A kislány az anyukája után a Tünde nevet kapta, a bulibáró pedig elárult néhány részletet a születéséről.

Kis Grófo különleges dolgot árult el újszülött kislányárólForrás: Tv2

„Nagyon nagy öröm számomra, a párom számára, a család számára, hiszen két fiúgyermek után egy kislányt szerettünk volna, a Jóisten meghallgatta a kérésünket, és egészségesen a világra jött a lányunk. Gyönyörű fekete hullámos haja van. Nekem fürtös göndör hajam volt gyerekként, bízom benne, hogy a kis göndör hajat azért örökli" – árulta el Grófo. Ő nem volt bent a szülésnél, édesanyja segített a feleségének. Én meghallottam, amikor a pici felsírt, tudtam, hogy ez az enyém, ő az.  (...) Sikoltoztunk, annyira nagy öröm volt számunkra. Nagyon erős hangja volt" – mondta az énekes. A fürdetéseket sosem hagyja ki, és mindenben próbálja segíteni a feleségét. Majd elárulta, mi lett a kislány beceneve. „Az ő beceneve Brilliana. Számunkra ő egy kis ékszerdarab" – mondta, és azt is elárulta, hogy hamarosan megtartják a keresztelőt: május 18-án, Grófo születésnapján.