A sok százezer forintos esküvői ruhát nem mindenki tudja vagy éppen akarja megfizetni. Sok esetben ráadásul egy fast fashion üzletben kapható ruha is igazi szerelem lehet, ha tökéletesen megfelel a menyasszony és az esküvő stílusának. Ha számodra is jól jön az alacsonyabb költségvetés, akkor nézd meg a kínálatot 20 ezer forint alatt. 

Ha alternatív megoldásokat keresel menyasszonyi ruhára, akkor érdemes a hazai üzletek kínálatát is átnézni, de a kedvenc rendelős oldalaid is tartogathatnak pozitív meglepetéseket. Habár utóbbi esetben rizikós próba nélkül választani, sok helyen azonban ingyenes visszaküldésre van lehetőség. Ezt nem árt lecsekkolni, mielőtt leadod a rendelést. Az online vásárlás kapcsán érdemes odafigyelni arra, hogy megbízható helyről rendelj.

Az internetről rendeltek menyasszonyi ruhát, és nagyon megbánták

Az internetes vásárlásnak rengeteg hátulütője van. Sajnos egyre több a megbízhatatlan oldal, ahonnan korántsem azt az árut kapjuk, amit a kép alapján kiválasztunk. Sokan pedig még a nagy napra is online rendelik meg az álomruhájukat, amit nemritkán meg is bánnak. A fotókért kattints ide!

Ha egy üzletben találod meg álmaid ruháját, könnyebb dolgod van. Ebben az esetben ugyanis rögtön láthatod, megtapinthatod, felpróbálhatod. Az anyag például nagyon meghatározó, fontos, hogy a ruhának olyan anyaga legyen, ami passzol az esküvő stílusához. A szabás miatt kifejezetten fontos a próba, hiszen hányszor előfordul, hogy valami megtetszik a fogason, de felpróbálva már nem az igazi. 

Kattints a képre, és inspirálódj az üzletek kínálatából! 

Forrás: H&M, Asos