Biztos te is találkoztál már olyan szülővel, aki legszívesebben védőfóliába csavarná a gyermekét, hogy semmi baja ne eshessen. Néhány évtizeddel ezelőtt mintha nyoma sem lett volna ennek a mentalitásnak. Fotógalériánkba olyan képeket gyűjtöttünk, amelyek meghökkentik a mai fiatal szülőket.

"Amikor még én voltam gyerek, térdig érő hóban gyalogoltunk az iskolába kilométereken keresztül. Bezzeg a mostani gyerekek..." – bizonyára neked is van egy rokonod, aki ezt mondta, vagy éppen te vagy az? Mostanában sokszor tapasztalhatjuk, hogy a szülők okkal vagy ok nélkül, de kissé túlságosan is féltik gyermekeiket. 

Ám voltak olyan évtizedek, amikor nem okozott olyan nagy gondot, ha a gyerek kicsit belekortyol a sörbe, vagy épp biztonsági öv nélkül ücsörög az autóban. De csemetékkel kocsmázni vagy épp fesztiválozni sem volt szokatlan. 

Ilyen retró fotókat gyűjtöttünk össze az itt található galériánkban. Bizonyára a legtöbb szülőnek kihagy a szívverése egy pillanatra, amikor meglátja ezeket az elkapott pillanatokat. 

Ha kíváncsi vagy a nem mindennapi, de mégis hétköznapi fotókra, akkor a képre kattintva lapozd végig a galériánkat!

Forrás: Reddit