Curtis felesége, Kriszti meztelen babapocakot villantott – fotó

Forrás: Insatgram/Curtis -
terhesség feleség babapocak Curtis várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta kerekedő pocakját Curtis várandós felesége, Kriszti.

Alig két hónapon belül megszületik Curtis és felesége, Kriszti első gyermeke. A leendő anyuka csak úgy sugárzik a boldogságtól és élvezi a várandósság minden percét. Közösségi oldalán most a kerekedő pocakját is megmutatta, nem is akárhogyan: a hasát semmi nem takarja.

semmiért nem cserélném el ezt az időszakot.

Sofőrként keresi a kenyerét Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190522-soforkent-keresi-a-kenyeret-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi sofőrként dolgozik, hogy el tudja tartani magát. TV + SztárokOrigoBoros Lajos visszatér: újra rádiózni foghttp://www.life.hu/sztarok/20190522-boros-lajos-visszater-ujra-radiozni-fog.htmlBoros Lajos hangja újra hallható lesz: visszatér a rádiózáshoz az egykori műsorvezető. TV + SztárokOrigoA Trónok harca sztárjai, Lena Headey és Jerome Flynn szóba sem állnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-a-tronok-harca-sztarjai-lena-headey-es-jerome-flynn-szoba-sem-allnak-egymassal.htmlLena Headey és Jerome Flynn durva szakításuk miatt nem voltak hajlandóak együtt dolgozni a Trónok harca forgatása alatt. TV + SztárokOrigoDemjén Ferencet rehabilitációs intézetben kezelikhttp://www.life.hu/sztarok/20190521-demjen-ferencet-rehabilitacios-intezetben-kezelik.htmlSajtóértesülések szerint rehabilitációs intézetben kezelik Demjén Ferencet. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoCéline Dion vicces videóban énekelte el a Titanic betétdaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190521-celine-dion-vicces-videoban-enekelte-el-a-titanic-betetdalat.htmlA Titanic rajongói előtt nem titok, hogy a film legendás betétdalát nem más énekelte, mint Céline Dion. Most újra előadta, mégpedig egy hajó orrán egy rendkívül vicces videóban. TV + Sztárok--II. Erzsébetnek külön alkalmazottja van arra, hogy bejárassa cipőithttp://www.life.hu/sztarok/20190521-ii-erzsebetnek-kulon-alkalmazottja-van-arra-hogy-bejarassa-cipojet.htmlKiderült, hogy II. Erzsébet brit királynőnek arra is külön embere van, hogy bejárassa új cipőit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.