David James Seed mellkas-deformációval született, ma már a Calvin Klein modellje

Forrás: Instagram/David James Seed -
modell Calvin Klein deformáció mellkas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkas-deformációja miatt soha nem mert levetkőzni, de a fiatal férfi azóta már sok nő szívét megdobogtatja felsőtestével: a Calvin Klein modellje lett. 

A 25 éves David James Seed mindig szégyellte a testét, ha lehetett, elkerülte, hogy le kelljen vetkőznie. A fiatal deformálódott mellkasa miatt nem merte soha levenni a pólóját, de az iskolában nem tudta elkerülni az átöltözést. Társai nagyon sokszor piszkálták, bántották a teste miatt, az önbizalma az évek alatt komolyan csorbult.

David James Seed mellkas-deformációval született Forrás: Instagram/David James Seed

Később sem lett jobb a helyzet, ezért a szülei arra biztatták Davidet, hogy végeztesse el a korrekciós műtétet. A mellkasát egy kétórás beavatkozással hozták helyre, az önbecsülésének rendezéséhez azonban sokkal több idő kellett.

Mostanra azonban már több mint jól van: a Calvin Klein modelljeként dolgozik, és a hozzá hasonlóaknak igyekszik segíteni.

Ezért osztotta meg a műtét előtt és után készült fotóit az Instagram-oldalán: már nem szégyelli azt, amilyen volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.