Idén is több százan jelentkeztek a Magyarország Szépe versenyre, amelynek győztese elnyeri a Miss World Hungary címet és a koronát, illetve ő képviselheti majd Magyarországot a Miss Earth nemzetközi szépségversenyen decemberben, Thaiföldön. A verseny döntőjét június 23-án, vasárnap este 19:30-tól élőben közvetíti majd a Duna TV és a Duna World tévécsatorna.

Az idei rekordmennyiségű jelentkező közül a szakmai zsűri választotta ki azt a 20 továbbjutó lányt, aki június közepén felkészítő táborba vonul, és közülük kerül majd ki a top 16-os élmezőny, vagyis azok a lányok, akik kifutóra állhatnak a döntőben. A fináléban négy különböző öltözékben vonulnak végig a lányok: a jól ismert bikinis és kreatív kör mellett nemzeti öltözetben és estélyi ruhában is színpadra lépnek a lányok, ezeket Merő Péter tervezi. A műsorvezetők Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie lesznek. Mindkettőjük számára új kihívást jelent ez a feladat, és izgatottan készülnek az első közös, élő show-műsorukra. Az estét természetesen sztárfellépők is színesítik majd.

Sarka Kata és a Magyarország Szépe 2019 döntős lányaiFotó: Polyák Attila/Origo
A döntő előtti napon sem maradunk izgalmak nélkül
A döntőt megelőző este, azaz június 22-én képernyőre kerül „A királynők útja" című háttérműsor. A félórás program a verseny felkészülési időszakának legizgalmasabb és legfontosabb pillanataiba, kulisszatitkaiba enged bepillantást.

Idén a korona is megújul

A május 29-én tartott, budapesti sajtótájékoztatón nemcsak a főszereplő lányokat, de az új koronákat is leleplezték. Az új koronák a Cango & Rinaldi és a Swarovski Crystals kooperációjából születtek. Mindhárom koronát több száz csillogó kristály ékesíti több méretben és színben. Az első helyezett koronájának tetejét elegáns Light Sapphire színű kristályok díszítik. Mindhárom korona egyedileg és kézzel készült, prémium minőségű ródiumbevonattal.

Több száz csillogó kristállyal készült az új koronaFotó: Polyák Attila/Origo

Az első helyezett a Miss World Hungary koronáját viseli egy évig, és többek között övé lesz egy új autó, egy egymilliós reklámszerződés, valamint egy kétfős, egzotikus utazás is. 

Kattints a képre, és nézd meg a sajtótájékoztatón készült fotókat!

Fotó: Polyák Attila/Origo

A verseny döntőjének szakmai zsűrijében helyet foglalnak majd a Miss World Hungary licenctulajdonosai, Sarka Kata, illetve a Nakama & Partners ügyvezető igazgatója, Rogán-Gaál Cecília is. Rajtuk kívül pedig szintén elmondhatják majd a véleményüket és segítik a győztes lány kiválasztását többek között: Borzi Vivien fotós, Csángó Tamás divattervező, Hajas László mesterfodrász, Maráczi Ákos, a Csók István galéria tulajdonosa, Jakab Zoltán, a Crystal Nails ügyvezetője, Gulyás István, az MTVA műsorvezetője és Krasznai Zsolt plasztikai sebész, illetve Kulcsár Edina, a Miss World 2014-es év győztese is.

A 2019-es Magyarország Szépe zsűrijeFotó: Polyák Attila/Origo

Íme, a 20 döntős lány, akik között már ott van az ország új szépségkirálynője

Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Kinga, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina, Ollári Barbara, Schneider Réka, Simon Boglárka és Szabó Lilla

Kattints a képre, és nézd meg a 2019-es Magyarország Szépe döntőseit!

Fotó: Borzi Vivien/Magyarország Szépe