Gömöri András Máté eredmény testépítő trófea rosszullét verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gömöri András Máté, az Operettszínház művésze nem kisebb célt tűzött maga elé, mint hogy testépítő lesz. A hétvégén vett részt az első megméretésén, és bár rosszul lett, remek eredménnyel zárt.

Testépítőnek állt Gömöri András Máté, az Operettszínház művésze. A hétvégén vett részt első versenyén, amely bár remekül zárult, nem ment zökkenőmentesen.

"Volt egy pillanat, amikor éreztem, hogy baj lehet, szédültem, nem is hallottam, amikor a bírák elé szólítottak. Végig arra koncentráltam, hogy el ne ájuljak" – mesélte a Borsnak Gömöri András Máté.

"Ez az első versenyem, nyolc hónapja vártam erre a pillanatra. Nyilván a stressz is közrejátszott a rosszulléthez. Másrészt ezek a pózok valódi erőkifejtéssel járnak, úgyhogy a szervezetem tartalékai időközben majdnem teljesen kimerültek. A verseny után hátramentem, ittam két korty vizet, és a lábamat az égnek kellett emelnem, így lettem jobban" – folytatta a művész, aki remek eredménnyel zárt a napot a miskolci Egyetemi Körcsarnokban.

Gömöri András Máté jól szerepelt a versenyen Forrás: Balázs Gergely Photography/Balázs Gergely

Ő lett a legjobb testű újonc, a 180 centiméter felettiek testépítő győztese, és végül az abszolút győztes is. Szokatlan táncos produkcióját ujjongva fogadta a közönség. Felesége, Polyák Lilla és két fia is ott szurkolt a nézőtéren. Legfőbb támasza is felesége volt. Félóránként etette csokoládéval Gömörit, kezébe adta a súlyokat, szalagokat.

"Lilla nélkül nem tudtam volna végigcsinálni. A felkészülés mellett Színművészeti Egyetemre járok, forgatásokra, edzésekre, napi 4–5 órát aludtam. Ő készítette elő az ételeimet, mindent grammra pontosan, hogy nekem csak ki kelljen vennem a hűtőből hajnalonként" – fogalmazott Gömöri András Máté, aki szigorú, pontosan kimért diétát követett a felkészülés alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.