40 perc, mínusz 400 kalória – Ezt a zsírégető edzést mindenképpen próbáld ki!

kalóriaégetés zsírégetés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a nyár, a shortok, topok és a bikinik időszaka, amikor mindenki szeretné a legjobb formáját hozni. A végső hajrához hoztunk egy teljes testet átmozgató gyakorlatsort, amivel 40 perc alatt 400 kalóriát égethetsz el, miközben a tested szépen formálódik is. 

Garantáltan izzasztó 40 percben lesz részed, ha belevágsz ebbe az edzésbe. Azért nem kell izgulni, minden gyakorlatnál a könnyített kivitelezést is megmutatják, így bármikor átválthatsz rá, ha túl nehéz lenne az aktuális feladat. A plank gyakorlatok, a guggolások és a felülések különböző variációi mellett kardió jellegű feladatok is helyet kaptak a 40 percben. Az utolsó 5 percben pedig kétségtelenül élvezni fogod a pihentető nyújtásokat.

5 sport, amely a legtöbb kalóriát égeti

A kalóriaégetés a célod? Válassz olyan sportokat, amelyek a leghatékonyabbak ebben. De mennyi kalóriát égetnek pontosan a különböző edzésformák? A cikkünkből kiderül!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.