A hét legfontosabb vörös szőnyeges eseménye a CFDA díjátadó gála volt, ahol Palvin Barbi új frizurát villantott. Szerencsére a hét második felében sem maradtunk izgalmas outfitek nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat!

  • Elon Musk édesanyja, a tízszeres nagymama és szupermodell, Maye Musk igazi természetes szépség. Legutóbb leopárdmintás összeállítását dicsértük, ezúttal pedig egy kellemes narancspiros árnyalatban tündökölt a vörös szőnyegen. 
Maye MuskForrás: Getty Images
  • Hihetetlen, hogy Michelle Pfeiffer is már 61 éves. Annyira szépen, természetesen öregszik, sokkal kevésbé látszik rajta a kor, mint sokat plasztikázott kolléganőin. Ruháját is kifejezetten jól választotta meg a Fragrance Foundation Awards gálára, a klasszikus fekete-fehérben rendkívül elegáns volt.
Michelle PfeifferForrás: Getty Images
  • Ugyanezen az eseményen jelent meg a modell Martha Hunt is. Az általa viselt estélyi szabásában is különleges volt, ez a fáradtlila szín pedig most kifejezett trendi. Nagyon jól állt neki!
Martha HuntForrás: Getty Images
  • Ez a klasszikus fehér nem biztos, hogy Jessica Chastain színe, habár a gyönyörű rúzs dobott rajta. A begipszelt kezű színésznő fülbevalója és frizurája fantasztikus volt, de a palástban végződő felsőrészt kevésbé szerettük.
Jessica ChastainForrás: Getty Images
  • A hét street style szettje Bella Hadidé. A farmer ihletésű ruha felfelé bővülő szabása és buggyos ujja a retró életérzést hozta. Kiegészítőként a modell egy áttetsző, színezett szemüveget viselt és egy neonzöld magas sarkút. A neon egyébként a tavalyi nyár nagy trendje volt, de ezek szerint a hírességek még mindig ragaszkodnak hozzá. 
Bella HadidForrás: Northfoto