Fokhagymapucoló trükkön ámul az internet – videó

fokhagyma konyhai trükkök videó pucolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő fokhagymapucolós videóján ámul az internet.

A fokhagyma pucolását szinte senki nem szereti, hiszen igen nagy macera lefejteni a vékony héjat a gerezdekről. Bár létezik rá több házi praktika is, ami megkönnyítheti a dolgunkat, most úgy tűnik, valakinek sikerült megtalálnia a leghatékonyabb megoldást.

Egy Valentina nevű hölgy töltött fel a Twitterre egy olyan videót, amit már 12 millióan láttak. A trükk annyi, hogy egy késsel határozott mozdulattal beleszúr a gerezdbe, kihúzza a többi közül, ami úgy fog kijönni, hogy már nincs is rajta a héja.

Mutatjuk!

Eladó villák és kúriák 300 millió felett – Budapesti drágaságokhttp://www.life.hu/otthon/20190615-elado-villak-es-kuriak-300-millio-felett-budapesten.htmlA budapesti kúriák és villák gyakran igen lepusztultan várják új tulajdonosaikat, ám áruk ettől még nem lesz egy átlagos ember számára csábító. A most következő lista természetesen nem reprezentatív, hiszen nem a legdrágábbakat, hanem a 300 milliós vagy afeletti áron kínált ingatlanok közül emeltük ki a legérdekesebbeket. A II. kerület nagyon népszerű ebben az árfekvésben, de találkozhatsz egy kőbányai villával is. OtthonOrigoNem lehet eladni ezt a kísértetjárta angliai otthont – fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190613-nem-lehet-eladni-ezt-a-kisertetjarta-angliai-otthont.htmlA tulajdonos elmenekült abból az angliai otthonból, amely állítása szerint tele van kísértetekkel. OtthonOrigoÁtalakítanád az otthonod? Használd az analóg színeket!http://www.life.hu/otthon/20190611-atalakitanad-otthonod-hasznald-az-analog-szineket.htmlKépzelj el egy csodás naplementét, a tenger hullámzását, az erdők zöldjét. Szívesen beengednéd ezeket a csodákat az otthonodba is? Az analóg színskála nagy segítségedre lehet ebben, hiszen így lakberendezői előképzettség nélkül is harmonikusan alkothatod meg a szobáid színeit. OtthonOrigoÜvegbe zárt kertek, amelyek a legkisebb lakásba is a természet idilljét varázsoljákhttp://www.life.hu/otthon/20190611-uvegbe-zart-kertek.htmlMár kutatások is igazolták, hogy az emberek számára a természeti környezet mennyire pozitív hatású. Oldja a stresszt, segít ellazulni, hozzájárul a jobb életminőséghez. Aki nem teheti meg, hogy rendszeresen kimenjen egy erdőbe, vagy éppen a kertbe, annak mindenképpen ajánlott az otthonában kialakítani a zöld környezetet. Ebben adhat segítséget egy üvegbe zárt kert. OtthonOrigoEladó Brad Pitt és Jennifer Aniston egykori szerelmi fészkehttp://www.life.hu/otthon/20190607-elado-brad-pitt-es-jennifer-aniston-egykori-szerelmi-feszke.htmlIsmét eladóvá vált az az otthon, amelyben Brad Pitt és Jennifer Aniston élt öt éven keresztül. OtthonOrigoNézz a lábad elé és fotózz! – Magyarország leggyönyörűbb padlózataihttp://www.life.hu/otthon/20190606-nezz-a-labad-ele-es-fotozz-magyarorszag-leggyonyorubb-padlozatai.htmlAz emberek igen ritkán tekintenek a lábuk alá, pedig számtalan csoda bújik meg, amelyekre a nyitott szemmel járók köztereken, üzletekben, sőt, belvárosi bérházakban és különböző épületekben is rábukkanhatnak. Vermes Patríciával beszélgettem, aki egy igen inspiráló és szemet gyönyörködtető Facebook-oldalt hozott létre, Magyarország legszebb csempéi, padlózatai – avagy talpad alatt a szépség néven. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.