Diana három ikonikus ruháját árverezték el: ennyit fizettek érte

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/John B. Shelley -
kalapács Diana hercegné ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lelkes gyűjtő Diana három ikonikus ruhájával lett gazdagabb, de sokat fizetett értük. 

Diana három ikonikus ruhája került kalapács alá, a tehetős rajongók pedig kapva kaptak az alkalmon, hogy megszerezzék a hercegné által viselt darabokat. Hétfőn a Kerry Taylor aukciós iroda indította el az aukciót, amely során mindegyik darab gazdára talált. Egyetlen gyűjtő tulajdonába kerültek a ruhák, amelyért 91 millió forintnál is többet fizetett a tehetős rajongó.

Ez az egyik ruhadarab, amelyet elárvereztek Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/John B. Shelley
Vajna Timi kipróbálta a Drakula-kezelésthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-vajna-timi-kiprobalta-a-drakula-kezelest.htmlVajna Timi arca csupa vér friss fotóján. TV + SztárokOrigoÁbel Anita így búcsúzott el a Szomszédok rendezőjétől, Horváth Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620--abel-anita-igy-bucsuzott-a-szomszedok-rendezojetol-horvath-adamtol.htmlÁbel Anita búcsút vett a Szomszédok rendezőjétől, Horváth Ádámtól, aki 89 éves korában elhunyt. TV + Sztárok--Dukai Regina a Balatonban is retteg, elárulta, mitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-dukai-regina-a-balatonban-is-retteg-elarulta-mitol.htmlVízparton köszönti a nyarat Dukai Regina. Ebből az alkalomból egy szexi bikinis fotót is feltöltött a közösségi oldalára. A hozzá írt szövegben pedig egy gyerekkori félelméről beszélt. TV + Sztárok--Kasza Tibi forgatásra indult, de órákra a reptéren ragadthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-kasza-tibi-forgatasra-indult-de-orakra-a-repteren-ragadt.htmlKasza Tibi TV + SztárokOrigoHajdú Péter megszólalt a szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-hajdu-peter-megszolalt-szakitasarol.htmlHajdú Péter nyilatkozott a szakításáról Alföldy Annával. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó feljelentette az unokájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pecsi-ildiko-feljelentette-unokajat.htmlPécsi Ildikó döntött: feljelenti unokáját, aki jogtalanul használja a házát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.