Újabb hét, újabb trendjelentés. Hollywoodban az elmút napok eseményein a kosztüm, illetve a blézer dominált, ami az idei tavaszi-nyári szezon egyik alapdarabjának számít, és ezek szerint a sztárok is imádják.

  • Nagy kedvencünk volt Eva Longoria összeállítása. Nemcsak a szín, de a szabás is tökéletes volt, a kicsit oversize, hosszított blézer most kifejezetten nagy trend. Laza volt, mégis elegáns, ráadásul kifejezetten nyárias. 
Eva LongoriaForrás: Northfoto
  • Másik favoritunk a Pókember női főszereplőjének, Zendayának az összeállítása volt. A maszkulin stílusjegyek domináltak benne, mégis rendkívül nőies volt, na és persze klasszikus és elegáns. 
ZendayaForrás: Getty Images
  • Kicsit pasztellesebb, de szintén sárga árnyalatot választott Lionel Richie modell lánya, Sofia, aki a szexibb vonalat hozta, a blézer alatt ugyanis nem viselt semmit. 
Sofia RichieForrás: Getty Images
  • Valamivel rövidebb fazonú blézeres összeállításra szavazott Noomi Rapace színésznő. A tetovált lányként megismert Noomi outfitjében elsősorban a ruhája és a haja színe közti összhang fogott meg bennünket. A színésznő 2019 nyarának egyik legszebb árnyalatát választotta hajszínnek, mégpedig a Mihalik Enikő által is kedvelt peach cobbler árnyalatot. 
Noomi RapaceForrás: Northfoto, Getty Images