Kulcsár Edina 2014-ben nyerte meg a Magyarország Szépe versenyt, ő képviselte hazánkat a londoni világversenyen, ahol második helyezést ért el, és ő kapta meg az Európa szépe címet is. Az akkor 23 éves lány így minden eddigi idők legeredményesebb magyar versenyzője lett. Vasárnap este ismét 16 lány áll nagy reményekkel a zsűri és a közönség elé. Az, akit a legszebbnek választanak, esélyt kap arra, hogy történelmet írjon, és a világ legszebb lánya lehessen a thaiföldi világversenyen.

Kulcsár Edinát 2014 júliusában választották meg Magyarország Szépének a hazai döntőn. A magyar lány kiemelkedően szerepelt a világversenyen, ahol már az eredményhirdetés előtt történelmet írt. Ő lett ugyanis az első magyar versenyző, aki bekerült az első tíz, majd a legjobb öt résztvevő közé a megméretésen. A zsűri végül második helyezettnek választotta. Ilyen jó eredményt még egyetlen magyar sem ért el a nemzetközi szépségversenyen.

Fotó: Zsigmond László - Life.hu

Edina sikere azonban nem ért véget a világversennyel, Magyarországon mindenki megismerte a nevét, több műsort vezetett a TV2-n, mint például az Aktív és a Több mint testőr. Modellként és népszerű influencerként is ismert, Instagram-oldalát ma már közel félmillióan követik. 

Edina kisfia, Medox 2018 szeptemberében született meg, akit időnként megmutat rajongóinak is. 

Vasárnap este 16 lány közül egyvalaki biztosan nagyon boldog lesz. Egyikük – akit a közönség és a zsűri a legszebbnek talál – lehetőséget kap arra, hogy megismételje Edina sikereit, vagy akár túl is szárnyalja őket. A Magyarország Szépe 2019-es győztese ezúttal Thaiföldön méreti meg magát, december 7-én. (Az elmúlt öt év legszebb magyar lányait itt nézheted meg.)

 

Vasárnap a Duna TV-n és a Duna Worldön nézheted a Magyarország Szépe című szépségversenyt 19:30-tól.