Az alattvalók fizették Meghan Markle és Harry herceg 900 milliós házfelújítását

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
adófizető Meghan Markle lakásfelújítás Frogmore Cottage költség Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit adófizetők pénzéből állták Meghan Markle és Harry herceg luxusrezidenciájának felújítását.

2,4 millió fontba, azaz nagyjából 900 millió forintba került a Frogmore Cottage felújítása. Mint ismeretes, Meghan Markle és Harry herceg kisfiukkal, Archie-val együtt költöztek át a windsori otthonba.

A 19. századi épület alapos renoválásra szorult, ami több mint fél évig tartott. Kicserélték benne a fűtési rendszert, az elektromos vezetékeket és helyet kapott benne egy konditerem és jógaszoba is.

A The Sun azt írja, a felújítás teljes költségét a királyi büdzséből intézték.

Harry herceg és Meghan hercegné Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas
Most akár te is beköltözhetsz Tony Starkhoz - ennyiért bérelhető a Vasember otthonahttp://www.life.hu/otthon/20190625-tony-stark-vasember-vizparti-haza-a-vegjatekbol-kiado.htmlA Bosszúállók: Végjáték az idei év egyik legnagyobb filmes sikere. A Marvel-moziuniverzum legjobban várt darabja elképesztő kasszasiker volt, és most sikert hozhat azoknak a tulajdonosoknak is, akik Airbnb-n hirdetik Tony Stark filmbéli otthonát. OtthonOrigo4 dolog, ami nem hiányozhat a kertedből, ha szeretsz vendégeket hívnihttp://www.life.hu/otthon/20190621-4-dolog-ami-nem-hianyozhat-a-kertedbol-ha-szeretsz-vendegeket-hivni.htmlA kert egy szentély, amit mindenki a saját szokásai, elvárásai és lehetőségei szerint alakít ki. Egy nagyobb terület értelemszerűen több lehetőséget rejt magában, ám a kisebb kertek tulajdonosainak sem kell aggódni, ha kedvük támadna egy kisebb családi vagy épp baráti összejövetelt rendezni. OtthonOrigoKiderült, milyen stílusú lett Harry herceg és Meghan hercegné otthonahttp://www.life.hu/otthon/20190625-kiderult-milyen-stilusu-lett-harry-herceg-es-meghan-hercegne-otthona.htmlMég a kis Archie születése előtt beköltözött új otthonába, Frogmore Cottage-ba Harry herceg és Meghan hercegné. Most kiderült, hogy milyen stílust választottak a belső tér kialakításához. Otthon--Luxusvillát akart vásárolni a férfi, helyette egy gyepfoltot kapotthttp://www.life.hu/otthon/20190617-luxusvillat-akart-vasarolni-a-ferfi-helyette-egy-gyepfoltot-kapott.htmlKerville Holness azt hitte, hogy potom pénzért jutott egy floridai luxusvillához, ám kiderült, hogy csak az előtte lévő gyepcsíkot vette meg. Megpróbálta visszaszerezni a pénzét, ám ez nem sikerült. Otthon--Autógumiból készül az a szúnyogcsapda, amelyet tudósok fejlesztettek kihttp://www.life.hu/otthon/20190621-autogumibol-keszul-az-a-szunyogcsapda-melyet-tudosok-fejlesztettek-ki.htmlAz ország Bálint gazdája, azaz Bálint György osztott meg egy cikket a közösségi oldalán, amelyben bemutatnak egy új szúnyogcsapdát, amely autógumiból készül. Igazán figyelemreméltó találmány. OtthonOrigoEzekkel a trükkökkel lerövidítheted a konyhában töltött időt - Videóhttp://www.life.hu/otthon/20190621-ezekkel-a-trukkokkel-leroviditheted-a-konyhaban-toltott-idot.htmlA konyhai előkészítő munkálatokat mindenki szereti a lehető legrövidebb idő alatt letudni, íme néhány trükk, ami segít ebben. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.