Manapság nem ritka, ha egy nő 40 éves kora felett szüli meg első gyermekét. Ebbe a jelenségbe a párválasztás és a karrierépítés éppúgy közrejátszhat, mint az orvostudományba vetett bizalom. Nem kell tehát attól tartani, ha 35 évesen még nem találtuk meg az igazit, hiszen a biológiai óránk ketyegése messze nem olyan hangos, mint a korábbi generációké. Erre nyújtanak kiváló példát a hollywoodi hírességek is.

 

Eva Mendes (40, 42)  

A gyönyörű színésznő 2011 óta alkot egy párt Ryan Goslinggal, akihez pár éve hozzá is ment. Kapcsolatukból két kislány született, a most 5 éves Esmeralda Amada Gosling és a 3 éves Amada Lee Gosling. Mendes azóta csak az anyaságnak él és természetesen férjének, akire a temperamentumos hölgy igen féltékeny.

Eva Mendes gyerekeivelForrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com

Emma Thompson (40)  

A két Oscar-díjas brit színésznő és forgatókönyvíró Emma Thompson 40 éves korában adott életet első és egyetlen gyermekének. Gaia a második férjétől, Greg Wise-tól született. A színésznőnek van egy másik gyereke is, méghozzá egy fia, akit örökbe fogadott – a ruandai Tindyebwa Agaba korábban gyerekkatona volt.

Emma ThompsonForrás: Getty Images/WireImage/2019 Vera Anderson

Glenn Close (41)  

A Golden Globe- és Emmy-díjas, valamint hétszeres Oscar-díj-jelölt amerikai színésznőnek csupán a harmadik házasságából született gyermeke. Lánya, Annie Starke édesanyja nyomdokaiba lépett, és a színészi pályát választotta.

Glenn CloseForrás: Getty Images for TIME/2019 Getty Images/Noam Galai
Magyar hírességek, akik 40 felett vállaltak gyereket

Egy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. Olvasd tovább!

 

Nicole Kidman (41, 43)  

A színésznő és első férje, Tom Cruise két gyermeket fogadott örökbe – Isabellát és Connort. Válásuk után pár évvel azonban Nicole Kidman ismét férjhez ment, Keith Urban zenésztől két kislánya született. Sunday Rose és Faith Margaret béranya segítségével érkeztek a családba.

Nicole Kidman családjávalForrás: Northfoto/matrixpictures.co.uk

Geena Davis (46, 48)  

Az elismerten magas intelligenciával rendelkező színésznő három alkalommal házasodott, de sem az első, sem a második frigy nem ajándékozta meg kisbabával. Erre a csodára egészen Reza Jarrahy plasztikai sebésszel kötött házasságáig kellett várnia. 46 éves korában született meg lánya, Alizeh Keshvar, két évvel később pedig ikerfiai, Kaiis és Kian.

Geena DavisForrás: Getty Images for Bentonville Film Festival/2019 Getty Images/Tasos Katopodis