Hollywoodi sztárok, akik 40 felett vállalták első gyermeküket

Eva Mendes Nicole Kidman szülés anya szülni 40 felett Geena Davis Emma Thompson Glenn Close gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság nem ritka, ha egy nő 40 éves kora felett szüli meg első gyermekét. Ebbe a jelenségbe a párválasztás és a karrierépítés éppúgy közrejátszhat, mint az orvostudományba vetett bizalom. Nem kell tehát attól tartani, ha 35 évesen még nem találtuk meg az igazit, hiszen a biológiai óránk ketyegése messze nem olyan hangos, mint a korábbi generációké. Erre nyújtanak kiváló példát a hollywoodi hírességek is.

Eva Mendes (40, 42)

A gyönyörű színésznő 2011 óta alkot egy párt Ryan Goslinggal, akihez pár éve hozzá is ment. Kapcsolatukból két kislány született, a most 5 éves Esmeralda Amada Gosling és a 3 éves Amada Lee Gosling. Mendes azóta csak az anyaságnak él és természetesen férjének, akire a temperamentumos hölgy igen féltékeny.

Eva Mendes gyerekeivel Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com

Emma Thompson (40)

A két Oscar-díjas brit színésznő és forgatókönyvíró Emma Thompson 40 éves korában adott életet első és egyetlen gyermekének. Gaia a második férjétől, Greg Wise-tól született. A színésznőnek van egy másik gyereke is, méghozzá egy fia, akit örökbe fogadott – a ruandai Tindyebwa Agaba korábban gyerekkatona volt.

Emma Thompson Forrás: Getty Images/WireImage/2019 Vera Anderson

Glenn Close (41)

A Golden Globe- és Emmy-díjas, valamint hétszeres Oscar-díj-jelölt amerikai színésznőnek csupán a harmadik házasságából született gyermeke. Lánya, Annie Starke édesanyja nyomdokaiba lépett, és a színészi pályát választotta.

Glenn Close Forrás: Getty Images for TIME/2019 Getty Images/Noam Galai

Magyar hírességek, akik 40 felett vállaltak gyereket

Egy újszülött érkezése mindig nagy öröm a családban. Vannak, akik fiatalon, mások kicsit később vállalják, hogy bővüljön a család. A magyar sztárvilágban több olyan édesanya is van, aki a negyedik X után hozta világra a gyermekét. Olvasd tovább!

Nicole Kidman (41, 43)

A színésznő és első férje, Tom Cruise két gyermeket fogadott örökbe – Isabellát és Connort. Válásuk után pár évvel azonban Nicole Kidman ismét férjhez ment, Keith Urban zenésztől két kislánya született. Sunday Rose és Faith Margaret béranya segítségével érkeztek a családba.

Nicole Kidman családjával Forrás: Northfoto/matrixpictures.co.uk

Geena Davis (46, 48)

Az elismerten magas intelligenciával rendelkező színésznő három alkalommal házasodott, de sem az első, sem a második frigy nem ajándékozta meg kisbabával. Erre a csodára egészen Reza Jarrahy plasztikai sebésszel kötött házasságáig kellett várnia. 46 éves korában született meg lánya, Alizeh Keshvar, két évvel később pedig ikerfiai, Kaiis és Kian.

Geena Davis Forrás: Getty Images for Bentonville Film Festival/2019 Getty Images/Tasos Katopodis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.