Tangában mutatta meg formás fenekét Kiss Virág fitneszvilágbajnok

fitnesz Kiss Virág bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Virág fitneszversenyző, IFBB Bikini PRO világbajnok elképesztően dögös képet posztolt Instagram-oldalára. Ő aztán tudja, hogy mi az a bikinibody!

Ha csak egy nevet kellene mondani a fitneszvilágból, sokaknak valószínűleg éppen Kiss Virág ugrana be. Nem is csoda, hiszen fantasztikus eredményeket ért már el, ráadásul gyönyörű és nem mellesleg rendkívül hiteles személyiség, hogy a tökéletes testét már ne is említsük. Arról tanúskodjon ez a kép, ami falatnyi bikiniben készült a világbajnokról.

Retus nélkül is büszkén vállalja testét a háromgyermekes anyuka - Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20190711-sherie-grant-haromgyermekes-anyuka-batran-vallalja-testet.htmlFiatalabb korában Sherie Grant is állandóan elégedetlen volt a külsejével, a testével. Bizonytalan volt önmagában és sokat kritizálta is magát. Minden megváltozott, amikor végre várandós lett, pedig a teste ekkor változott meg csak igazán. Ez Zsír!--Leküzdötte evészavarát, majd egy év alatt 6 ruhamérettel lett vékonyabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kelly-howland-lekuzdotte-mertektelen-eveszavarat-es-30-kilot-fogyott.htmlHabár manapság is az anorexia és a bulimia a legismertebb evészavar, az utóbbi időkben egy másik, szintén súlyos evészavar érintette a legtöbb embert, ez pedig a mértéktelen evészavar (angolul binge eating desorder). Ebben szenvedett Kelly Howland is, aki felvállalta a betegségét, egyúttal le is tudta küzdeni. Ez Zsír!OrigoVölgyesi Gabi elárulta, hogyan tartja magát formábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-volgyesi-gabi-elarulta-hogyan-tartja-magat-formaban.htmlVölgyesi Gabi megosztotta, mi a csodás alakjának titka: nagyon egyszerű szabályt követ. Ez Zsír!--Végre itt a sárgabarack szezonja! Nemcsak íze, jótékony hatásai miatt is imádjukhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190701-sargabarack-jotekony-hatasai.htmlVégre megindult a kedvenc gyümölcsünk, a barackok szezonja is, elsőként pedig itt a nagy favoritunk, a sárgabarack. Édes, zamatos, de jótékony hatásai talán még az ízén is túltesznek. Ez Zsír!OrigoEz a kávés smoothie lesz nyáron a kedvenc napindító italod – recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190625-kaves-smoothie-egeszseges-recept-nyarra.htmlEz az ital a frissítő jegeskávé és a tartalmas reggeli smoothie ötvözete, ráadásul egészséges, és kiváló napindítónak a tikkasztó nyári reggeleken, amikor az ember egy gazdag, hűsítő italra vágyik leginkább. Ez Zsír!OrigoMegmutatta tökéletes testét az 51 éves színésznő, Julia Roberts - Fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190708-megmutatta-tokeletes-testet-az-51-eves-szineszno-julia-roberts-foto.htmlHihetetlenül szexi Julia Roberts, akiről a férje osztott meg egy fürdőruhás képet a közelmúltban. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.