Béres Alexandra szeretett volna harmadik gyermeket

Forrás: Youtube/LifeTV -
anya Béres Alexandra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra két gyönyörű kislány édesanyja, most pedig elárulta, bővül-e a családjuk. 

Béres Alexandra mindkét gyermeke lombikprogram segítségével jött a világra, hosszú küzdelmek árán fogantak meg, így a fitneszvilágbajnok az anyaság minden percét igyekszik kiélvezni.

Béres Alexandra szeretett volna harmadik gyermeket Forrás: Youtube/LifeTV

"Talán ez az oka annak, hogy első perctől erős ragaszkodással csüngünk egymáson, és ha egy pillanatra is fáradt lennék a velük kapcsolatos teendőktől, azonnal eszembe jut, milyen csoda, hogy ők vannak, és ez a gondolat elfújja a kimerültségemet. A belőlük áradó szeretet és gyengédség, legyen bármilyen nehéz napom, elűzi felőlem a sötét felhőket" – idézi a Blikk Béres Alexandra interjúját.

Alexandra azt is elárulta, hogy nagyon szeretett volna két lánya mellé egy harmadik gyermeket, ám a család többi része másként döntött. Szerintük ugyanis épp elég elfoglaltsága van már így is a fitneszvilágbajnoknak, és nem szeretnék, ha a mostaninál kevesebb ideje jutna rájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.