A hosszú, boldog és kiegyensúlyozott házasságnak ára van. Rengeteg energia, odafigyelés és újbóli egymásra találások sorozata az, ami valóban tartóssá tudja tenni két ember elköteleződését. Erre mutatnak kiváló példát ismert színésznők és természetesen férjeik, akik nem mind szakmabeliek.

Claudia Schiffer – 17 éve házas

Az egykori topmodellre 2002-ben talált rá az igaz szerelem méghozzá Matthew Vaughn filmrendező és forgatókönyvíró személyében. Mindössze 16 hónapja ismerték egymást, amikor összeházasodtak. Angliában élnek három gyermekükkel.

Claudia Schiffer és Matthew VaughnForrás: Getty Images/2005 Getty Images/Dave Hogan

Sarah Michelle Gellar – 17 éve házas

Az amerikai színésznő 2000-ben kezdett randevúzni koll.gájával, Freddie Prinze Jr. „szívtipróval”, akivel két évvel később házasságot is kötött. Kapcsolatuk – sztárpároktól nem megszokottan – szilárd és botrányoktól mentes. Két gyermekük született.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.Forrás: Getty Images/2007 Getty Images/Claire Greenway

Catherine Zeta-Jones – 19 éve házas

A walesi színésznő 2000-ben ment hozzá a nála 25 évvel idősebb Michael Douglas színész-producerhez. Bár pár évvel ezelőtt – a férj rákjának diagnózisát és a feleség depresszióját követően – felmerült a válás lehetősége is, a pár mégis együtt maradt, és jelenleg boldogabbnak tűnnek, mint valaha. Két gyermekük született.

Michael Douglas és Catherine Zeta-JonesForrás: Getty Images for SiriusXM/2019 Kevin Mazur

Cate Blanchett – 22 éve házas

Az ausztrál színésznő és színházi rendező 1996-ban találkozott Andrew Upton forgatókönyvíróval, egy évvel később pedig a férfi oltár elé is vezette. Azóta is teljes egyetértésben élnek együtt, mivel állításuk szerint nincsenek titkaik egymás előtt. Három fiuk született, később pedig örökbe fogadtak egy lányt.

Andrew Upton és Cate BlanchettForrás: WireImage/2019 Karwai Tang

Lapozz és nézd meg, kik azok, akik már több mint 30 éve élnek boldog házasságban!