10 perces napindító torna, amit muszáj kipróbálnod

Forrás: Shutterstock -
reggel torna edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron, amikor korán világos van, sokkal szívesebben kel az ember kicsit előbb, hogy kiélvezze a hűvös reggelt. Kiváló időszak ez arra is, hogy megpróbáljunk egy kis reggeli testmozgást beiktatni a napirendünkbe. Ehhez mutatunk most egy kiváló alternatívát!

Nem szabad lebecsülni egy tízperces torna hatását. A következő gyakorlatsor garantáltan átmozgat, és felfrissülve kezdheted a napot azzal a tudattal, hogy máris sokat tettél az egészségedért. A reggel kifejezetten jóleső nyújtások mellett egy-két erősítő jellegű gyakorlat is helyet kapott ebben a 10 perces edzésben, nem csodálkoznánk, ha utána a zuhany alá szaladnál. Próbáld ki, ha elsőre soknak érzed, csökkentsd az ismétlésszámot, amit később fokozatosan növelhetsz majd.

A harmóniát keresed? Ezeket a sportokat válaszd!http://www.life.hu/ez-zsir/20190801-sportok-a-harmonia-jegyeben.htmlA sport nemcsak fitten és egészségesen tart, a mentális, lelki egészséget is támogatja. Természetesen vannak olyan mozgásformák, amelyek kifejezetten a harmónia és az egyensúly megtapasztalását, megtalálást támogatják. Ha úgy érzed, neked is erre van szükséged, nézd meg a a mi kedvenceinket! Ez Zsír!OrigoLapos hasra vágysz? Könnyebben elérheted, mint gondolnád!http://www.life.hu/ez-zsir/20190730-tippek-a-lapos-hasert.htmlA fogyáshoz nem feltétlenül kell drasztikus változásokat hozni. Valójában egy olyan egészséges életmódot kell kialakítani, ami hosszú távon is tartható, ami nem okoz hiánybetegségeket, hanem éppen hogy feltölti a testünket jófajta tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és persze mindeközben fogyni is lehet. A lapos has titka is néhány apró változtatásban rejlik. Ez Zsír!OrigoEgy nagy csalódás után fogyott 60 kilót a fiatal lány: így kezdte újra tiszta lappal az életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kristen-mclaughlin-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlEgy ötéves kapcsolatot zárt le Kristen McLaughlin, miután a barátja megcsalta. Ezután viszont tiszta lappal újrakezdett mindent, és hamar meg is szabadult 60 kilótól, nagyjából a testsúlya felétől. Ismerd meg Kristen történetét! Ez Zsír!Origo5 kiló plusz egy hét alatt – így ne hízz el a nyaralás alatt http://www.life.hu/ez-zsir/20190625-tippek-hogy-ne-hizz-el-a-nyaralas-alatt.htmlA nyári szezon előtt kitartóan küzdünk azért, hogy elérjük a vágyott bikinialakot, majd jönnek a lustálkodós nyaralások, amikor is minden szempontból elengedjük magunkat. Ugyan a diétákkal ellentétben az egészséges életmódnak fontos része az is, hogy beleférnek a kilengések, de nem érdemes átesni a ló túlsó oldalára, egy-egy nyaralás alkalmával ugyanis több mint 5 kilót is fel lehet szedni. Íme, néhány tipp, hogy ne így történjen! Ez Zsír!OrigoNapi 5 perc a kerek popsiért – így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20190626-napi-5-perc-a-kerek-popsiert.htmlHa a kerek popsi az álmod, akkor ez a gyakorlatsor neked szól, ráadásul naponta csak 5 percet kell rászánnod. Nincs kibúvó, ennyi a leghúzósabb napokba is belefér. Ez Zsír!OrigoRetus nélkül is büszkén vállalja a testét a háromgyermekes anyuka – fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190711-sherie-grant-haromgyermekes-anyuka-batran-vallalja-testet.htmlFiatalabb korában Sherie Grant is állandóan elégedetlen volt a külsejével. Bizonytalan volt önmagában és sokat kritizálta is magát. Ám minden megváltozott, amikor végre várandós lett, pedig a teste ekkor alakult át csak igazán. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.