A héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül, mutatjuk is az elmúlt napok legemlékezetesebb ruháit!

  • A hét egyik nagy meglepetése a Beverly Hills 90210 egykori sztárja, Tori Spelling. Láttuk már őt korábban a vörös szőnyeg valaha volt legdurvább divatkatasztrófáját elkövetni, most viszont plasztikázott arcával okozott kisebb sokkot. A ruhája egyébként ezúttal menő volt, a BH90210 premierjére egy csupa Donna feliratos koktélruhát készítettek neki.
Tori SpellingForrás: Getty Images
  • A hét másik nagy csalódása Julianne Moore volt. A színésznőnek egyébként legtöbbször kifejezetten szeretjük a választásait, de kísérletezőkedve miatt sok balfogást is láttunk már tőle. Ez az alul puffos ruha sem passzolt hozzá igazán, és a plasztikcipőt sem szerettük.
Julianne MooreForrás: Getty Images
  • Kifejezetten tetszett viszont Amanda Seyfried ruhája, főleg annak sziluettje. Az azonban kétségtelen, hogy az ő bőrtónusához ez a szín nem a legtökéletesebb választás. A múlt héten Eva Longoria viselt sárga ruhát, az ő színeihez például sokkal jobban passzol. Amanda Seyfried sminkjével sem bántak igazán jól, az ott használt színek is kissé elütöttek tőle.
Amanda SeyfriedForrás: Getty Images
  • A hét egyik legsikkesebb sztárja Dakota Johnson volt, pedig csak egy New York-i rádióállomás beszélgetős műsorába volt hivatalos. Ennek ellenére öltözékére is nagy súlyt fektetett: a szabás, az anyagválasztás, az apró részletek is mind tökéletesek. Imádtuk!
Dakota JohnsonForrás: Getty Images