Megszületett Cserháti Tamara kislánya

modell baba Cserháti Tamara szépségkirálynő megszületett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Cserháti Tamara kislánya, Ella.

Megszületett Cserháti Tamara kislánya. A 2012-es Miss World Hungary szépségverseny győztese a gólyahírről a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongókat, amihez egy tündéri fotót is mellékelt. A kis Ella rózsaszín pólyában, egy plüssmaci mellett alszik édesdeden.

A modellnek ő a második gyermeke, kisfia, Ben még nincs kétéves.

Ricky Martin megmutatta kislányát, Luciáthttp://www.life.hu/csalad/20190810-ricky-martin-megmutatta-kislanyat-luciat.htmlRicky Martin megmutatta a legkisebb gyermekét, a nyolc hónapos Luciát. Család--Jöhet az újabb baba Carameléknélhttp://www.life.hu/csalad/20190809-johet-az-ujabb-baba-carameleknel.htmlSzilágyi Szilvi elárulta, férjével, Caramellel alig várják, hogy újra babázzanak. CsaládOrigoEddig nem látott képeket posztolt egyéves ikerfiairól Kollányi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20190812-kollanyi-zsuzsi-ikerfiai-egyevesek-lettek.htmlKollányi Zsuzsi ikerfiai, Bálint és Bence néhány napja ünnepelhették első születésnapjukat. Az énekesnő eddig nem látott képekkel és megható sorokkat köszöntötte a fiúkat. CsaládOrigoCsak a pénz és a hírnév játszott szerepet ezekben a házasságokban? - Aranyásók a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/csalad/20190808-aranyasok-a-sztarvilagban-avagy-csak-a-penz-es-hirnev-jatszott-szerepet-a-hazassagokban.htmlA sztárházasságok kapcsán sokszor lehet hallani különféle pletykákat, megérzéseket, melyek arra utalnak, az egyik fél csupán érdekből állt oltár elé – ami általában a vagyon, a hírnév, a siker iránti vágyból fakad. Nemrég írtunk arról, hogy kik azok a hírességek, akik több évtizede kiegyensúlyozott házasságban élnek. Most azonban olyan kapcsolatokat hoztunk, melyek esetén erősen él a gyanú, hogy az egyik felet nem csupán az érzelmek motiválták. Család--A homokkal és sárral játszó gyerekek egészségesebbekhttp://www.life.hu/csalad/20190808-a-homokkal-es-sarral-jatszo-gyerekek-egeszsegesebbek.htmlBevallom, kétgyermekes anyaként engem teljesen kiborítanak azok a szülők, akik a játszótéren rászólnak csemetéikre, hogy vigyázzanak a ruhájukra, ne üljenek bele a homokozóba, ne sarazzanak, ne másszanak fára, a cipőjüket pedig még véletlenül se vegyék le. A felszabadult játék színterén ez a rengeteg tiltás engem is lelombozna, nemhogy egy panelban éldegélő kisgyereket. Talán ezzel az írással segítek kicsit lazítani a kereteken, hiszen a homokozóban a gyerek kreativitásán túl az immunrendszere is erősödik. CsaládOrigoKisfia születéséről mesélt Curtis: "Végig bent maradtam a szülőszobában"http://www.life.hu/csalad/20190808-kisfia-szuleteserol-meselt-curtis.htmlCurtis első gyermeke, Doni Attila vasárnap 54 centivel és 3070 grammal, a vártnál hamarabb született meg. A zenész elmondta, Kriszti természetes úton szeretett volna szülni, de a sors közbeszólt. Arról is mesélt, hogy végig bent volt kedvese mellett a szülőszobán. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.