Az edzőtermek megszállottja lett Hódi Pamela: már látszik is a testén a változás

Hódi Pamela edzőterem edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nassolásról saját bevallása szerint nem tud lemondani Hódi Pamela, ezért inkább többet edz. Habár korábban utálta a konditermeket, párjának, a labdarúgó Tóth Bencének köszönhetően most a rabjává vált. 

"Bence hívott le magával a terembe három-négy hónappal ezelőtt, biztatott, hogy majd meglátom, jó lesz, csak egy megfelelő edző kell hozzá. Akkor épp nem mozogtam semmit, mert szünet volt a Rubint Réka tréningjeiben. Ráadásul már sokkal korábban, a lányom születése előtt megutáltam az edzőtermi kondizást, mindig rossz szájízzel jöttem el, a hátam közepére kívántam az egészet" - mesélte a Blikknek Hódi Pamela, aki azt is bevallotta, hogy hajlamos a hízásra, főleg mert nehezen áll ellen a finom falatoknak.

Hódi Pamela az edzőtermek rabja lett Forrás: Hódi Pamela / Instagram

"Bence azt vallja, hogy ha az is hozzájárul a boldogságomhoz, hogy eszem egy jót, akkor ne vonjam meg magamtól, és igaza van. Nagyon támogat és ösztönöz, ráadásul sportolóként tudja, szükség van a rendszeres testmozgásra. Számomra is fontos az egészség, ezért próbálom megtartani a mostani lendületem. Szeretnék heti két súlyzós napot tartani az edzőmmel, Tibivel, szeptembertől másfél órás tornát Rékával, és kardiózom is, hogy büntetlenül nassolhassak" - meséli Pamela, akin már most is szembetűnő a változás, elmondása szerint karcsúbb lett, de a bőre is sokat feszesedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.