Újabb magyar divatsiker! Rihanna Nanushka ruhát viselt

Nanushka magyar divattervezők Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence, Kendall Jenner, Katie Perry és sok más világsztár után Rihanna is felfedezte a magyar brandet, a Nanushkát. Sándor Szandra, a márka megalapítója egyre nagyobb sikereket ér el a tengerentúlon is.

Szerencsére a magyar tervezők is egyre nagyobb teret, elismertséget kapnak Amerikában is. A Nanushka tervezőjéről, Sándor Szandráról és a Dora Abodi brand megalapítójáról, Abodi Dóráról különösen sok hírt hallunk a világsztárok kontextusában. Ezúttal Rihanna okozott kellemes meglepetést, aki a Nanushka pre-fall kollekciójának egyik darabját viselte Santa Monicában kedden este, ahol párjával, Hassan Jameellel randizott. A Mahari névre keresztelt ruha egyébként 380 euróba, vagyis 120 ezer forintba kerül, és a Rihanna által viselt taupe árnyalat mellett barack színben is kapható.

A Rihannáról készült képet itt tudod megnézni!

A Nanushka Mahali ruhája. Forrás: Nanushka

Újabb vicces fotót posztolt a modelleket parodizáló anyukahttp://www.life.hu/trend/20190815-ujabb-vicces-fotot-posztolt-a-modelleket-parodizalo-anyuka.htmlImádja az internet azt a bloggert, aki modelleket parodizál. TrendOrigoStílusmustra a Sziget fesztiválról: ilyen szettekben buliztak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/trend/20190813-stilusmustra-a-sziget-fesztivalrol-magyar-sztarok-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a 2019-es Sziget fesztivál, minket pedig nemcsak a zenei felhozatal és a kulturális programok, hanem a sztárok stílusa is érdekelt. Körbenéztünk a magyar celebek között, hogy megmutassuk, idén milyen trendeket követtek kedvenceink. TrendOrigoEzt a fotót szereti magáról Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20190814-ezt-a-kepet-szereti-magarol-sarka-kata.htmlTöbb mint 15 ezren kedvelték Sarka Kata legutóbb az Instagram-oldalára feltöltött fotóját. A háromgyerekes anyuka elárulta, ez az egyik kedvenc képe azok közül, amelyeket róla készítettek. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoAnyaszült meztelenül fotózták Cara Delevingne-thttp://www.life.hu/trend/20190815-anyaszult-meztelenul-fotoztak-cara-delevingne-modellt-egy-divatmagazinnak.htmlA modellből színésznővé avanzsált Cara Delevingne ezúttal a Marie Claire magazinban mutatta meg bájait. A modellről a divatfotók mellett teljesen meztelenül is készültek képek. Trend--Durva fotó! Óriási melleivel lopta el a menyasszony elől a show-t egy vendéghttp://www.life.hu/trend/20190815-oriasi-melleivel-lopta-el-a-menyasszony-elol-a-showt-egy-vendeg.htmlMi is sokszor cikkeztünk már arról, hogy egy esküvőre hogyan illik és hogyan nem illik felöltözni. A legfontosabb szempont mindig az, hogy a menyasszony elől nem lopjuk el a show-t sem fehér ruhával, sem óriási dekoltázzsal, ahogy ez a lány is tette. Trend--Halle Berry mellbimbót posztolt az Instagramonhttp://www.life.hu/trend/20190815-halle-berry-mellbimbot-posztolt-az-instagramon.htmlEddig is tudtuk, hogy Halle Berry a természetesség híve, de most azt is elárulta, hogy nincsen oda a melltartó viseléséért sem. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.