Krisz Rudi apa lesz: szerinte édesanyja fog továbbélni gyerekében

család apa Krisz Rudi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krisz Rudi hamarosan édesapa lesz. Elárulta, hogy szerinte édesanyja fog újjászületni a pici babájában.

Hisz a lélekvándorlásban Krisz Rudi, aki elárulta, hogy szerinte születendő kisbabájában édesanyja lelke él majd tovább.

Forrás: Facebook: Krisz Rudi

"Nagyon nagy dolog történt az életemben, decemberben jön a baba. Édesapa leszek. Valamiért úgy érzem, hogy a gyermekemben az édesanyám fog újraszületni. Az első pillanatban meglátom majd a kicsi szemében, hogy ez így van-e. Hiszek a lélekvándorlásban, ebben a szellemben élem az életemet, de nekem még nem sikerült elérnem ezt az állapotot" - mondta a Borsnak Rudi.

Esküvőről szökött menyasszony támadt Krisz Rudira

Hatalmas ikon volt a kilencvenes években Krisz Rudi, aki ma már inkább Krisz Rudolfként tünteti fel a nevét. Elárulta, hogy néha merész dolgokra vetemedtek a rajongói.

Megszületett Cookyék második gyermeke, Nátánhttp://www.life.hu/csalad/20190829-megszuletett-cookyek-masodik-gyermeke-natan.htmlMegszületett Cooky és Debóra második közös gyermeke. A kis Nátánról fotót is mutattak. Család--Tartósabbak és boldogabbak lennének a házasságok, ha külön ágyban aludnának az emberekhttp://www.life.hu/csalad/20190828-tartosabbak-es-boldogabbak-lennenek-a-hazassagok-ha-kulon-agyban-aludnanak-az-emberek.htmlA párnak nincsenek gyerekei, saját bevallásuk szerint a kapcsolatuk remekül működik, mégis van valami különös szokásuk, ami megosztja még a barátaikat is. Nyolc éve élnek együtt, ebből pedig hét éve alszanak külön hálószobában. Miért dönt úgy egy pár, hogy a társadalmi normáktól eltérő szabályokat állít fel a házasságában? Miért gondoljuk azt elsőre, hogy ez a szokás magával hozza az elhidegülést? CsaládOrigoCsányi Sándor felesége, Tenki Réka újra babát várhttp://www.life.hu/csalad/20190829-csanyi-sandor-felesege-tenki-reka-ujra-babat-var.htmlMásodik gyermekével várandós Tenki Réka, Csányi Sándor felesége. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoEzzel teszik tönkre gyermekük életét a szülők válás alatthttp://www.life.hu/csalad/20190825-ezzel-teszik-tonkre-gyermekuk-eletet-a-szulok-valas-utan.htmlMinden gyermeknek joga lenne teljes családban nevelkedni, de sajnos a válás a házasság intézményének létezése óta része a kapcsolatoknak. Ebben a stresszes, felkavaró és összezavarodott időszakban sajnos a szülők hajlamosak olyan hibákat elkövetni, amik hatalmas károkat okozhatnak gyermekükben. Most a leggyakoribbakat gyűjtöttük össze. CsaládOrigoGyerek előtt és gyerek után – Őszinte szülői képekhttp://www.life.hu/csalad/20190827-gyerek-elott-es-gyerek-utan-oszinte-szuloi-kepek.htmlA szülőség döbbenetesen képes megváltoztatni az ember életét. A felelősség, az idő felett elveszített hatalom, a szabadság csorbulás mellett természetesen megjelenik egy újfajta szeretet, kötelék, önfeláldozási hajlam is. A most következő képeken azonban nem a szülőség legszebb pillanatai lettek megörökítve. CsaládOrigoEl kell halasztani Demcsák Zsuzsa és indiai párja, Krishan esküvőjéthttp://www.life.hu/csalad/20190828-el-kellett-halasztani-demcsak-zsuzsa-es-indiai-parja-krishan-eskuvojet.htmlBár Demcsák Zsuzsa nem hivatalos ceremónia keretében már hozzáment indiai szerelméhez, kapcsolatukat szeretnék hivatalossá tenni itthon. Legutóbb még azt nyilatkozta a műsorvezető, hogy 41. születésnapja előtt sor kerül a nagy napra, ám ez most meghiúsulni látszik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.