Berki Krisztián elárulta, hogy a felesége nélkül nem tudna élni

Forrás: Berki Renáta / Instagram -
Berki Mazsi család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián, aki a főpolgármesteri címért indul a közelgő választásokon, meglepő őszinteséggel mesélt az érzéseiről.

Ritkán mutatja emberi oldalát Berki Krisztián, akit leginkább csípős megjegyzéseiről és polgárpukkasztó viselkedéséről ismerhetünk a médiában.

Berki ezúttal elárulta a Tények Plusz műsorában, hogy a felesége nélkül nem tudna élni, és ha választania kellene születendő gyereke és Mazsi közül, szerelmét választaná.

Berki Krisztián Forrás: Berki Renáta / Instagram

"Nem tudom, mit kell hiányolni, hiszen amit nem kaptál meg, azt nem ismerheted. Legbelül persze éreztem, hogy valami frusztrált, de nem törődtem vele. Amikor szakítottam az exemmel, fél évig nem csajoztam. Egyszer csak kitisztult a világ, akkor jött Mazsi az életembe: egy valódi ember, valós félelmekkel, de annál erősebb szeretettel. Ősszel szeretnénk belevágni a babaprojektbe. Sokat beszélgettünk róla, például olyan komoly kérdésekről is, hogy mi lenne, ha veszélybe kerülne az életük a terhesség alatt. Egyértelműen azt szeretném, hogy Mazsit mentsék meg, mert a feleségem nélkül nem tudnék élni" - emlékezett vissza az interjúra a Bors.

„Mazsi, megcsaltál!” – így reagált a felesége tettére Berki Krisztián


Berki Mazsi Veresegyházon kapott puszit egy medvétől.

Megszólalt Böde Dani elhagyott felesége: "Azt hittem, minden rendben van."http://www.life.hu/csalad/20190830-megszolalt-bode-dani-elhagyott-felesege-azt-hittem-minden-rendben-van.htmlBöde Dániel labdarúgó elhagyta feleségét és három gyerekét. Egy nála jóval fiatalabb kézilabdázóba szeretett bele. Megszólalt az elhagyott feleség...Család--Krisz Rudi apa lesz: szerinte édesanyja fog továbbélni gyerekébenhttp://www.life.hu/csalad/20190829-krisz-rudi-apa-lesz-szerinte-edesanyja-fog-tovabbelni-gyerekeben.htmlKrisz Rudi hamarosan édesapa lesz. Elárulta, hogy szerinte édesanyja fog újjászületni a pici babájában. Család--Tartósabbak és boldogabbak lennének a házasságok, ha külön ágyban aludnának az emberekhttp://www.life.hu/csalad/20190828-tartosabbak-es-boldogabbak-lennenek-a-hazassagok-ha-kulon-agyban-aludnanak-az-emberek.htmlA párnak nincsenek gyerekei, saját bevallásuk szerint a kapcsolatuk remekül működik, mégis van valami különös szokásuk, ami megosztja még a barátaikat is. Nyolc éve élnek együtt, ebből pedig hét éve alszanak külön hálószobában. Miért dönt úgy egy pár, hogy a társadalmi normáktól eltérő szabályokat állít fel a házasságában? Miért gondoljuk azt elsőre, hogy ez a szokás magával hozza az elhidegülést? CsaládOrigoIskolakezdés – Ilyen kiadásokkal tervezhetünk, ha iskolába megy a gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20190801-iskolakezdes-ilyen-kiadasokkal-tervezhetunk-ha-iskolaba-megy-a-gyerek.htmlA szeptemberi iskolakezdést már hetekkel megelőzi a gyermekek izgatott várakozása és a szülők édes aggódása. Ám nem szabad elmennünk amellett, hogy egy ilyen életeseményt nem csupán érzelmileg, de anyagilag is megérez a család. Nézzük meg együtt, mivel kell számolnod, ha idén kezdi az iskolát a gyermeked! CsaládOrigoMeztelenül állt modellt egy sziklán Cassie, aki első gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20190827-meztelenul-allt-modellt-egy-sziklan-cassie-aki-elso-gyermeket-varja.htmlNyár elején jelentette be P. Diddy exe, Cassie, hogy terhes, ráadásul már azt is tudta, hogy kislányt hord a szíve alatt. Most végre gömbölyödő pocakját is láthatjuk, bár lehet, hogy pár ruhadarab még elfért volna az énekesnőn. Család--„Adj egy puszit a mamának!” - A szeretetet nemcsak egyféleképpen fejezhetjük kihttp://www.life.hu/csalad/20190825-adj-egy-puszit-a-mamanak-a-szeretetet-nemcsak-egyfelekeppen-fejezhetjuk-ki.htmlTe is vettél már részt olyan családi összejövetelen, ahol a korosodó felnőtt rokonok rávetették magukat a legfiatalabb generációra, hogy jól megszeretgessék, megöleljék, megpuszilgassák őket, a gyerekek meg azt sem tudták, hogyan meneküljenek a fullasztó ölelések elől? A szeretetünknek fontos hangot adnunk, nem mindegy azonban, milyen módot választunk mindehhez. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.