Berki Krisztián, aki a főpolgármesteri címért indul a közelgő választásokon, meglepő őszinteséggel mesélt az érzéseiről.

Ritkán mutatja emberi oldalát Berki Krisztián, akit leginkább csípős megjegyzéseiről és polgárpukkasztó viselkedéséről ismerhetünk a médiában.

Berki ezúttal elárulta a Tények Plusz műsorában, hogy a felesége nélkül nem tudna élni, és ha választania kellene születendő gyereke és Mazsi közül, szerelmét választaná.

Berki KrisztiánForrás: Berki Renáta / Instagram

"Nem tudom, mit kell hiányolni, hiszen amit nem kaptál meg, azt nem ismerheted. Legbelül persze éreztem, hogy valami frusztrált, de nem törődtem vele. Amikor szakítottam az exemmel, fél évig nem csajoztam. Egyszer csak kitisztult a világ, akkor jött Mazsi az életembe: egy valódi ember, valós félelmekkel, de annál erősebb szeretettel. Ősszel szeretnénk belevágni a babaprojektbe. Sokat beszélgettünk róla, például olyan komoly kérdésekről is, hogy mi lenne, ha veszélybe kerülne az életük a terhesség alatt. Egyértelműen azt szeretném, hogy Mazsit mentsék meg, mert a feleségem nélkül nem tudnék élni" - emlékezett vissza az interjúra a Bors.

„Mazsi, megcsaltál!” – így reagált a felesége tettére Berki Krisztián


Berki Mazsi Veresegyházon kapott puszit egy medvétől.