Ha nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket!

  • Hajpántok
Forrás: Zara

Ha gyerekkorodban hordtál legutóbb hajpántot, akkor itt az idő, hogy újra felfedezd ezt a kegészítőt, a látványos hajpántok ugyanis újra fénykorukat élik. Az igazi statement darabok mennek, amelyek bársonnyal, esetleg selyemmel vannak bevonva, de izgalmasak a gyöngyökkel, kövekkel díszített pompázatoss, már-már fényűző hajbavalók is.

  • Masnik
Forrás: Stradivarius

A masni nem csupán a kislányok kiváltsága. Rendkívül nőies és kifinomult viselet lehet, ha megfelelően kombináljuk a ruhánkkal és persze egy letisztult frizurával. 

  • Csatok
Forrás: Stradivarius

A hajcsatok már nyáron is nagyon divatosnak számítottak, és ez ősszel sem lesz másként. Különösen a gyönyökkel, kövekkel, kristályokkal kirakot, szintén statement darabok uralták a trendet, de álltamintás, színes, feliratos csatokból sincs hiány. Ami a viselését illeti, jellemző a halmozás, a nagy, mutatós, díszes csatokból is lehet többet használni, de szigorúan egy oldalon.

  • Hajgumik
Forrás: Zara

Néhány évvel ezelőtt még el akartuk rejteni, és szilikon hajgumit használtunk, most viszont újra divatba jött a 90-es évekre jellemző hatalmas, kifejezetten látványos hajgumi. Ez is egy abszolút figyelemfelkeltő trend, így érdemes letisztult öltözködéssel párosítani. 

 

A képre kettintva nyisd meg a galériát, és szemezgess a hazai kínálatból!

Forrás: Stradivarius