Szinetár Dóra iskolába kísérte nagylányát, Zorkát: fotó

iskola lány Szinetár Dóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra elkísérte iskolába nagylányát, Zorkát.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán nagylánya immár 11 esztendős és hatodik osztályos. Ma náluk is becsengettek az iskolába, és a büszke anyuka úgy döntött, az első nap elkíséri Zorkát. A nagy pillanatról fotót is posztolt a közösségi oldalára.

Felfoghatatlan, de 6.-os lett! Okos, gyönyörű, telis-tele szeretettel és kedvességgel, elképesztő humorérzékkel, és szerencsére egy rakás öniróniával... Imádom!" – írta a képhez.

Házassági válsága során Jolly rájött, kevés igaz barátja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-hazassagi-valsaga-soran-jolly-rajott-keves-igaz-baratja-van.htmlJollyt és Suzyt házasságuk válsága ébresztette rá egy fontos dologra. TV + SztárokOrigoSztárban sztár leszek: Bereczki Zoli könnyes szemmel üzent a műsorból szerelménekhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-sztarban-sztar-leszek-bereczki-zoli-konnyes-szemmel-uzent-a-musorbol-szerelmenek.htmlElindult a Sztárban sztár leszek! című tehetségkutató műsor, ami alaposan megdolgoztatta a műsor zsűritagjait. Hol kiborultak, hol hahotázva röhögtek, hol pedig könnyes szemüket törölteggék. Utóbbinál Bereczki Zoli sms-t is küldött kedvesének.TV + Sztárok--Pintér Tibor exének, Rubos Friderikának új szerelme van: össze is költöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20190902-pinter-tibor-exenek-rubos-friderikanak-uj-szerelme-van-ossze-is-koltoztek.htmlPintér Tibor exének az életébe is megérkezett a boldogság: új párkapcsolata van. TV + Sztárok--Megszólalt L.L. Junior a tragédia után: "Felszállt az égbe a kis angyalom"http://www.life.hu/sztarok/20190901-megszolalt-ll-junior-a-tragedia-utan-felszallt-az-egbe-a-kis-angyalom.htmlL.L. Junior vasárnap délután jelentkezett be először közösségi oldalán kisfia halálos balesete után. Szívszorító szavak.TV + SztárokOrigoKutyáját gyászolja Völgyi Zsuzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190901-kutyajat-gyaszolja-volgyi-zsuzsi-enekesno.htmlA Romantic énekesnője, Völgyi Zsuzsi az Instagramon adott hangot gyászának: elveszítette imádott kiskutyáját, Dollyt. TV + SztárokOrigoKözleményben tudatta Fenyő Miklós: trollok írtak a Facebookon posztot a nevébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190901-kozlemenyben-tudatta-fenyo-miklos-trollok-irtak-a-facebookon-posztot-a-neveben.htmlKözleményt adott ki Fenyő Miklós menedzsmentje, ugyanis szombaton a zenész Facebook-követői levelet kaptak valakitől, aki a az ő nevében írt. Fenyő feljelentést tesz a rendőrségen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.