Köllő Babett új frizurát villantott: fotó

frizura Köllő Babett új külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett szerint is a nők, ha lelki problémáik vannak, a hajukat változtatják meg először. Megmutatta, az évek alatt, hogyan változott a külseje.

Barna, platina szőke, vöröses - ennyi féle hajszíne és hajviselete volt az évek alatt Köllő Babettnek, aki bevallotta, hogy bizony ő is azonnal a külsején változtat, ha problémája van.

"Na fiúk..azt kell tudni a nőkről,hogy ha lelki problémájuk akad,egyből a hajukhoz nyúlnak!..más lesz a hajszin,a fazon..a lenyeg,hogy a változás ilyenkor mindig drasztikus! A képek alapján én az elmúlt 25 évben nagy traumákon mehettem keresztül. Voltam a szőke minden árnyalat.Voltam barna,vörös,rózsaszín,fekete!

Na..álljunk meg egy pillanatra a fekete képnél! Hat gyerekek,az a mélypont!

Ajánlanám figyelmetekbe a szemöldököt is ( büntetés!!)...és ott voltam 21 éves! Szóval: aki azt meri mondani,hog most nem jobb,annak a..és nem mertem bevállalni első képnek! Nektek melyik szín tetszik a legjobban? ..és melyik fazon???" - írta fotói mellé Babett.

A Velencei Filmfesztiválon villant ki Chiara Ferragni mellbimbója (18+)http://www.life.hu/trend/20190906-a-velencei-filmfesztivalon-villant-ki-chiara-ferragni-mellbimboja.htmlEmlékezetes pillanatoknak lehettek szemtanúi a Velencei Filmfesztivál fotósai, ugyanis lekaphattak egy véletlen mellbimbóvillantást. TrendOrigoPlasztikáztatta magát Rubos Frida: alig ismerni ráhttp://www.life.hu/trend/20190906-plasztikaztatta-magat-rubos-frida-pinter-tibor-exe.htmlPintér Tibor exe, Rubos Friderika amellett, hogy levágatta, és világosra festette haját, még mást is megváltoztatott a külsején, nevezetesen a száját is feltöltette, ami követőinek is feltűnt. Trend--GQ Man of the Year 2019: pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190904-gq-man-of-the-year-2019-pasimustra-a-voros-szonyegrol.htmlA brit GQ magazin tegnap este tartotta éves díjátadó gáláját. A legtöbb vörös szőnyeges eseményen a nők és az estélyi ruhák vannak a középpontban, a Man of the Year gálán azonban a férfiak és az öltönyök sem maradhattak le. Mutatjuk a legizgalmasabb darabokat! TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigoKözel az ötvenhez: Cameron Diaz nagyon is büszke a ráncairahttp://www.life.hu/trend/20190826-cameron-diaz-47-eves-lett-nagyon-is-buszke-a-rancaira.htmlCameron Diaz augusztus 30-án ünnepli 47. születésnapját. A színésznőt öt évvel ezelőtt láthattuk utoljára a filmvásznon, azóta nyugdíjba vonult, többet nem szeretne filmezni, és főleg állandó reflektorfényben lenni. Ennek ellenére nem él teljesen visszavonultan, könyvet írt, és bizonyos témákban szívesen nyilatkozik. TrendOrigoAz Exatlon Hungary egykori játékosa, Gelencsér Tímea vadítóan dögös stílusra váltotthttp://www.life.hu/trend/20190826-az-exatlon-hungary-egykori-jatekosa-gelencser-timea-vaditoan-dogos-stilusra-valtott.htmlAz Exatlon Hungary során a sportos és kitartó oldalát ismerhettük meg, Gelencsér Tímea azonban most extrémdögös szettben mutatta meg bomba alakját. Az egykori szépségkirálynő egy fotózás kedvéért bújt a tőle szokatlan vagány szettbe, ami feltűnően jól áll neki. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.