A velencei filmfesztivál vörös szőnyegének legtündöklőbb csillagai - Palvin Barbitól Penélope Cruzig

Palvin Barbara velencei filmfesztivál vörös szőnyeg Meryl Streep Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legszebb estélyi ruhái!
  • Szemet gyönyörködtető ez a zöld árnyalat, amit Laura Dern viselt. Imádtuk rajta a kristály- és gyöngydíszítést is, habár a bordó bársony passzé a ruha aljáról nekünk nem hiányozna. A színésznő ruháját a Gucci divatház tervezte.
Laura Dern Forrás: Getty Images
  • A modell, Elsa Hosk ruhájában viszont imádtuk a bársony részletet. De nemcsak a felső, a szoknya is izgalmas volt. Elsőre egyszerű aranynak tűnik, de alaposabban megnézve látszik a lenyűgöző mintázata.
Elsa Hosk Forrás: Getty Images
  • Még mindig a nyitónap emlékezetes ruhája az a Zuhair Murad darab, amit Molly Sims viselt. A színe és a sziluettje is drámai volt. A modelltől nem ez volt az egyetlen kedvenc ruhánk, a The Laundromat című film vetítésére választott Lhuillier darabot is imádtuk.
Molly Sims Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Mintákból nem volt hiány a vörös szőnyegen. A The Laundromat premierjén Meryl Streep egy kék alapon mintás Givenchy ruhát viselt, amiben - a napszemüveggel együtt - szokás szerint igazi díva volt.
Meryl Streep Forrás: Getty Images
  • Hasonló színvilágot idézett Iman ruhája is. A Valentino Couture darab rendkívül látványos volt, habár túl kényelmes nem lehetett az egyik kart teljesen elrejtő ruha. Ettől függetlenül abszolút a vörös szőnyegre termett ruha, és a színek elképesztően jól álltak a modellnek.
Iman Forrás: Getty Images
  • A filmfesztivál egyik legragyogóbb csillaga kétségtelenül Penelope Cruz volt. Korábban már írtunk róla, hogy a színésznő korábban csakis Chanelt viselt a vörös szőnyeges eseményeken. Ő és Karl Lagerfeld közeli barátok voltak, nem véletlen, hogy az utolsó, Lagerfeld tervezte kollekció bemutatásán a színésznő is kifutóra lépett. A tervező halála óta viszont a Ralph & Russo divatház öltözteti Penelope Cruzt, és habár imádjuk a Chanelt, ez az együttműködés számunkra még izgalmasabbnak tűnik a színésznő legújabb vörös szőnyeges megjelenéseit elnézve. A Wasp Network című film photocall eseményén és premierén is Ralph & Russo ruhát viselt, és fantasztikusan nézett ki.
Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Kedvenc fekete ruháink ezúttal rendkívül könnyedek voltak, és felettébb izgalmas megoldásokat tartogattak. Ilyen volt Matha Hunt óriási leveleket formázó ruhája, amit egy olasz tervező, René Caovilla készített.
Matha Hunt Forrás: Getty Images
  • Ugyanennyire szerettük Hikari Mori Ralph & Russo ruháját. Ez is könnyed és elegáns volt, de némileg ragogyóbb: a tüll és a kristály díszek nagyon jól működtek együtt.
Hikari Mori Forrás: Getty Images
  • Palvin Barbi a nyitónapon, aztán Seberg és a Joker premierjén is vörös szőnyegre lépett. Habár első ruháját is iszerettük, ami egy fekete Giorgio Armani darab volt, a piros estélyit és a hozzá készülő frizuráját, illetve a púder alapon ezüst ruháját is imádtuk. Mindkét estélyi az Armani divatházat dicséri.
Palvin Barbi Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images
  • Velencében mutatták be az első, és azóta is leghíresebb divatbloggerről, Chiara Ferragniról szóló dokumentumfilmet. Ha így jobban beugrik, ő az a lány, akinek az esküvője sokkal nagyon érdeklődésre tartott számot világszerte, mint Harry herceg és Meghan Markle frigye. Chiara egy mélykék, rendkívül elegáns, alapvetően klasszikus fazonú Dior estélyit választott a premierre.
Chiara Ferragni Forrás: Origo
  • Zárjuk a sort egy másik divatbloggerrel, Beatrice Vallival, aki Georges Hobeika tavalyi őszi-téli kollekciójának egyik darabjával hívta fel magára a figyelmet Velencében. Georges Hobeika kollekcióit egyébként nem először dicsérjük, a BAZAAR ICONS gálán két híresség is az ő ruhájában tündökölt.
Beatrice Valli Forrás: Getty Images
BAZAAR ICONS 2019: ezek voltak a legrosszabb ruhaválasztásokhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-ezek-voltak-a-legrosszabb-ruhavalasztasok.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre. A vörös szőnyegen szokás szerint fantasztikus, de kevésbé szerencsés ruhaválasztásokat is láthattunk. Most az utóbbiakat mutatjuk meg! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: a top 10 kedvenc ruhánk a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-a-top-10-kedvenc-ruhank-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre, ezzel együtt persze az izgalmas outfitekből sem volt hiány. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoA 15 legizgalmasabb trendszín 2019 őszénhttp://www.life.hu/trend/20190904-a-legizgalmasabb-trendszinek-2019-oszere.htmlSzeptemberrel új szezon veszi kezdetét a divatban is. Nézzük, melyek lesznek az őszi hónapok legizgalmasabb trendszínei, melyek meghatározzák az üzletek kínálatát. Inspirálódásra fel! TrendOrigoGQ Man of the Year 2019: a legizgalmasabb ruhák a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190904-gq-man-of-the-year-2019-a-legizgalmasabb-ruhak-a-voros-szonyegrol.htmlA brit GQ magazin tegnap este tartotta éves díjátadó gáláját. Nemcsak díjazottakból, sztárokból sem volt hiány a vörös szőnyegen. Máris mutatjuk az este legizgalmasabb ruháit, ha pedig a férfiak red carpet megjelenésére is kiváncsi vagy, kattints ide! Trend--GQ Man of the Year 2019: pasimustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190904-gq-man-of-the-year-2019-pasimustra-a-voros-szonyegrol.htmlA brit GQ magazin tegnap este tartotta éves díjátadó gáláját. A legtöbb vörös szőnyeges eseményen a nők és az estélyi ruhák vannak a középpontban, a Man of the Year gálán azonban a férfiak és az öltönyök sem maradhattak le. Mutatjuk a legizgalmasabb darabokat! TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.