Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi Pozsonyi Piknikről töltött fel képet Szulák Andrea. A színésznő nagyon jól néz ki, sokat fogyott, amit követői is megjegyeztek. 

"Andi Te egy példakép vagy, igazi nő, aki gyönyörű és harmonikus, iskolapéldája annak, hogy a kor csak egy szám, de aki meg van békélve magával, az kifelé is ezt sugározza. Gratulalok, sok sikert es boldogsagot mindenhez!!!" - írta egy követője. "Istenem fiatalabb vagy mint bármikor, sugárzol" - olvasható ugyanitt.

Sok barátja elfordult Király Lindától: többen nem fogadták el a változásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190908-sok-baratja-elfordult-kiraly-lindatol.htmlHatalmas küzdelem, orvosi beavatkozás, akaraterő, harc van amögött, hogy Király Linda jobban érzi magát a bőrébe: 30 kilót veszített, és sajnos barátokat is - mesélte. Ez Zsír!OrigoDiétázz tudatosan! Vigyázz, nehogy az egészséged lássa kárát!http://www.life.hu/ez-zsir/20190831-tudatos-dieta-hogy-elkeruld-a-hormonhaztartasod-felborulasat.htmlNapjainkban szinte már alig akad olyan ember, aki ne mondta volna legalább életében egyszer: holnaptól diétázom. A diéta szó, ha a jelentését nézzük, gyógyétrendnek fordítható, ám – ha rosszul alkalmazzuk – több kárt okozhat, mint hasznot. A diétatípusoknak se szeri, se száma: vannak, akik fogyási céllal vágnak bele valamelyikbe, mások egy már kialakult betegség miatt "kényszerülnek" bizonyos ételcsoportokat elhagyni a tányérjukról. Ez Zsír!OrigoBrit tudósok: a vegán életmód alacsonyabb IQ-t eredményezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190831-brit-tudosok-a-vegan-eletmod-alacsonyabb-iqt-eredmenyez.htmlKétséges eredményre jutottak brit tudósok: azt állítják, a táplálkozásunk befolyásolja az IQ-nkat, mégpedig az állati eredetű termékeket fogyasztók javára. Nem hajmeresztőbbet mondanak, mint hogy a vegán életmód kisebb intelligenciát eredményez. Ez Zsír!--Jobb ember leszek! mozgalom: júliusban a középpontban az énidőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190729-jobb-ember-leszek-mozgalom-juliusban-a-kozeppontban-az-enido.htmlA Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának júliusi kihívásában az énidő fontosságára szerettük volna felhívni a figyelmet, hiszen ha jól érezzük magunkat, másokkal is könnyebb jót cselekedni. Amikor ezt a hónapot választottam, úgy gondoltam, nem lesz nehéz dolgom teljesíteni a kihívást, ugyanis néhány éve tudatosan figyelek arra, hogy a legpocsékabb napban is legyen legalább egy olyan óra, amikor azt csinálom, amihez kedvem van, és ami a javamra válik. Ez Zsír!OrigoSzakember segíti Cserpes Laura diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-szakember-segiti-cserpes-laura-dietajat-mar-nem-koplal.htmlKoplalással szeretett volna megszabadulni fölösleges kilóitól Cserpes Laura. Az énekesnő ma azonban már egészen más módszerekhez nyúl, ha diétázni szeretne. Ez Zsír!OrigoAputestet növesztett a Trónok harca szexi színésze, Jason Momoahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-aputestet-novesztett-a-tronok-harca-szexi-szinesze-jason-momoa.htmlAmióta nem forgat, pocakot eresztett az Aquaman és a Trónok harca sztárja, Jason Momoa. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.