Pataki Zita és férje megmutatták utolsó próbálkozásukat, hogy közös gyermekük legyen, de sajnos sikertelenséggel zárult. Zita elárulta, más lehetőség szóba jöhet-e.

Pataki Zita szerelmével utoljára vágtak bele a lombikprogramba, amelyről folyamatosan tájékoztatták követőiket. Szerettek volna ugyanis segíteni azoknak, akik ugyanezen mennek keresztül. Sajnos az ő próbálkozásuk nem járt sikerrel, és úgy tűnik, nem is terveznek újabbat, de más megoldást sem fontolgatnak. 

Pataki Zitáék nem próbálkoznak más módszerrelFotó: Rácz Tomi

"Jelen pillanatban a gyerekszobából játszó, illetve dolgozószobát csinálunk. A petesejt-donációt nem szeretném. Egyrészt, mert a saját testem egyszer már becsapott az endometriózissal. Ez azt jelenti, hogy sejtszinten a testem az ellenségem lett, a betegségem miatt lettem meddő. Együtt élek ezzel a kórral, amely meddővé tesz, de így hogyan tudnék elfogadni egy idegen testet, ha már a sajátommal is küzdenem kellett. Nekem nem kell egy idegen nő arca, nem kell egy idegen nő genetikája, elutasítja minden porcikám, olyan, mint amikor viszketsz tőle." - idézi a Blikk Pataki Zitát, aki Tatár Csilla műsorának felvételén beszélt erről. Az örökbefogadáson is gondolkoztak, ám azzal tisztában vannak, milyen sok időt kellene rá várni.