szülés után fogyás Nyári Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos kisfiú édesanyja Nyári Dia, aki terhessége előtt is büszkén vállalta plusz kilóit. Mostanra azonban nincs mit takargatnia, hihetetlen formában van.

Vékonyabb most Nyári Dia, mint teherbeesése előtt. A gyönyörű sztármami teljesen kivirult az anyaságtól, ami nem csak mosolyán de alakján is meglátszik. Mutatjuk!

Először jársz edzőteremben? Kezdők hibái, amiket érdemes elkerülni!http://www.life.hu/ez-zsir/20190917-eloszor-jarsz-edzoteremben-ezektol-a-hibaktol-ovakodj.htmlAki először lép be egy edzőterembe, egy teljesen új és idegen világ tárulhat fel előtte. Lehet, hogy a lelkesedés megvan, ami nulladik lépésnek kiváló, de mindenképpen érdemes elkerülni a kezdők hibáit, hogy se sérülés ne történjen, és a lelkesedés se múljon el a legelső alkalommal. Ez Zsír!OrigoCsontsoványra fogyott Renée Zellwegerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190917-csontsovanyra-fogyott-renee-zellweger.htmlMindenkit sokkolt a Judy című film premierjén Renée Zellweger: a színésznő nagyon lefogyott.Ez Zsír!--Terhességi striák - Így előzheted meg!http://www.life.hu/ez-zsir/20190911-terhessegi-striak-igy-elozheted-meg.htmlA várandósság egy nő életének legszebb időszaka, talán még akkor is, ha rosszullétek tarkítják, és az utolsó hónapban már a cipőfűző bekötéséhez is segítség kell. Egyébként rendkívül változó lehet, hogy milyen nehézségek, kényelmetlenségek merülnek fel a babavárás során, de vannak általános dolgok is, mint például a striák kialakulása. Ez Zsír!OrigoIzombarbinak becézik ezt a nőt: nem véletlenülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190912-izombarbinak-becezik-ezt-a-not-nem-veletlenul.htmlAlaposan kigyúrta magát a 23 esztendős orosz Yulia Vins. Ez Zsír!OrigoTerhessége alatt 20 kilót hízott Kiss Ramónahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190914-terhessege-alatt-20-kilot-hizott-kiss-ramona.htmlA Blikknek adott interjújában Kiss Ramóna őszintán beszélt házasságról, gyereknevelésről, terhességről, és arról is, hogy sosem elégedett magával.Ez Zsír!--Száműzd a mérleget! Ezért felejtsd el örökre a méreckedést, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190911-a-merleg-altal-mutatott-szam-nem-mervado-ha-fogyni-szeretnel.htmlRendszeresen edzel, a mérleg mégsem mutat annyit, amivel elégedett lennél? Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy valamit rosszul csinálsz. Ha fogyásról, életmódváltásról van szó, nem az a szám a mérvadó amit a mérleg számlapjáról leolvashatsz. Következzen, 3 ok, amiért ideje száműzni a mérleget a lakásból. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.