Kim Kardashian fotó új családtag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian családja két cuki kutyussal bővült.

Négy gyerek mellé úgy érezte Kanye West és Kim Kardashian, hogy bevállalnak két kutyust is. A kicsiket a közösségi oldalán mutatta meg a világsztár.

Porcelán fegyverekkel érzékelteti a francia művésznő a nőiesség félreértettségéthttp://www.life.hu/csalad/20190920-porcelan-fegyverekkel-erzekelteti-a-francia-muvesz-a-noiesseg-felreertettseget.htmlHelena Hauss, a Párizsban élő 29 éves francia művész eddig „csupán" igen részletes golyóstoll rajzairól volt ismert, de nem rég új alkotói vizekre evezett. A törékeny, ám komoly témát feldolgozó szobor sorozata meg fok hökkenteni. CsaládOrigoBántalmazták a szülei, kiugrott a 9. emeletről a kisfiú: azonnal meghalthttp://www.life.hu/csalad/20190922-bantalmaztak-a-szulei-kiugrott-a-9-emeletrol-a-kisfiu-azonnal-meghalt.htmlFolyamatosan bántalmazták a szülei az ukrán kisfiút, a 8 éves Antont. A gyerek nem bírta tovább a szenvedést, és kiugrott a 9. emeleti lakásuk ablakából. Család--Veszélyes, ha túl sokat fotót posztolnak a szülők a gyermekükrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190921-veszelyes-ha-tul-sokat-fotot-posztolnak-a-szulok-a-gyermekukrol.htmlVeszélyes, ha túl sok fotót posztolnak a szülők a gyermekükről - mondta Pászthy Bea gyermekpszichiáter az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában.CsaládOrigoAlanis Morissette megmutatta, hogy szoptatja gyermekét - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190920-alanis-morissette-megmutatta-hogy-szoptatja-gyermeket.htmlAlanis Morissette augusztusban adott életet harmadik gyermekének: most megmutatta, hogyan zajlanak náluk a reggelek. Család--Kiderült, milyen lehetett a szülés kétmillió évehttp://www.life.hu/csalad/20190919-kiderult-milyen-lehetett-a-szules-ketmillio-eve.htmlViszonylag könnyű lehetett a kétmillió éve élt emberelőd szülése egy amerikai kutatócsoport szerint, amely a csontmaradványok segítségével rekonstruálta a folyamatot. CsaládOrigoTóth Gabi feszülős ruhában mutatta meg csodás kismama pocakját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190918-toth-gabi-feszulos-ruhaban-mutatta-meg-csodas-kismama-pocakjat-foto.htmlGyönyörű fotót posztolt magáról Tóth Gabi. Hatalmasra nőtt a pocakja. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.